Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dirk van der Spek - Dinsdag 29 Oktober 2020

  Stappenplan: Google Nest Audio installeren

  Heb jij een Google Nest Audio aangeschaft en haal jij deze net uit de verpakking? Dan wil jij waarschijnlijk aan de slag met de installatie van jouw nieuwe Nest Audio speaker. Gelukkig hebben wij bij Smartbright.nl alvast voor je op een rijtje gezet welke stappen je moet doorlopen om de Google Nest Audio te installeren. 

  Google Nest Audio installeren in enkele stappen

  1. De basis

  Allereerst is het enorm van belang om de Google Home app te downloaden op je smartphone. Beschik jij over een Android device? Klik dan hier voor de app. Beschik jij over een Apple device? Klik dan hier voor de app. Als je dit nog dient uit te voeren is het waarschijnlijk dat dit de eerste keer is dat jij de app download. Is dit het geval? Zorg dan dat je alle noodzakelijke stappen voor je smart home in te stellen volgt in de app.

  2. De Nest Audio aansluiten

  De slimme speakers hebben uiteraard stroom nodig om te functioneren. Sluit de Google Nest Audio dus aan op het stopcontact en wacht ongeveer 30 seconden. Als het goed is krijg je nu vanzelf een melding op het scherm van je device. Tik op deze melding en stel het nieuwe apparaat in.

  3. Volg de aanwijzingen

  Vanaf dit punt is het noodzakelijk om de aangegeven stappen op het scherm te doorlopen. Als het goed is heb je van de Nest Audio al een notificatie in de vorm van een klein geluidje gekregen om te bevestigen dat de Google Home app en de speaker zijn verbonden. 

  4. Afronden

  Zijn de voorgaande stappen allemaal gelukt en is het je gelukt om de stappen binnen de app te doorlopen? Dan is het Google Nest Audio installeren succesvol afgerond. Je zult de speaker vanaf nu zien opduiken in jouw Google Home app. 

   

  5. Optioneel: Instellen voorkeuren

  De basis installatie is nu afgerond. Je zou in de Google Home app nu nog verder kunnen gaan met het instellen van je persoonlijke voorkeuren of het bedienen van het geluid. Je wilt immers wel dat alles optimaal en naar jouw zin werkt. Overigens is het ook mogelijk om twee Google Nest Audio's te koppelen voor stereogeluid. Lees hier het stappenplan om dit voor elkaar te krijgen.

  Meer over de Google Nest Audio;

  Bij Smartbright.nl schreven wij de afgelopen dagen wel meer over de Google Nest Audio. Zie alles over de Google Nest Audio hieronder;

  • Freek

   Geplaatst op donderdag 1 juli 2021 15:26

   Goedemiddag,

   Bedankt voor uw vraag!

   Het wijzigen van de taal van de Google Nest Audio hangt vooral samen met de taal die de Google Assistant als instelling heeft. Staat deze voor u in een verkeerde taal? Dan heeft Google op de volgende pagina een mooie samenvatting hoe dit te wijzigen; https://support.google.com/googlenest/answer/7550584?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=nl

   Kunt u hiermee uit de voeten?

   Een fijne dag,

   Freek
   Smartbright.nl

  Toon meer

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen