Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Retourneren

  Retourneren van producten bij Smartbright.nl

  U mag een afgeleverd artikel binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden aan ons retour zenden. Daarmee ontbindt u de aankoop van dat artikel of de gehele bestelling. U kunt ook eerst binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat u van de aankoop af wenst te zien. Vervolgens heeft u nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Het herroepingsrecht is uitgesloten als het artikel speciaal voor u op maat of op kleur is gemaakt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht tot het gebruik van dit formulier. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Bij Smartbright.nl geven wij voorkeur aan het contact opnemen met onze klantenservice zoals hieronder beschreven.

  Link naar modelformulier voor herroeping

  Hoe een retour aanmelden?

  Omdat wij veel bestellingen versturen is het zaak om overzicht te houden welke van deze bestellingen precies retour komen. Om deze reden willen wij u vragen om een retour eerst aan te melden alvorens u deze naar ons retour stuurt. U kunt uw retour eenvoudig retour melden door een bericht te sturen naar onze klantenservice. Als u hierbij aangeeft om welke bestelling het gaat en welke producten er retour komen dan neemt onze klantenservice contact met u op over uw retour.

  Klik hier om een retour aan te melden.

  Gevolgen van de herroeping

  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. We verzoeken u de betreffende goederen voor zover redelijkerwijs mogelijk compleet, onbeschadigd en ongebruikt (ongeopend) te retourneren. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  Retouradres

  Retourneren kan naar het onderstaande adres;

  Smartbright.nl
  Bezembinder 9
  2401HV Alphen aan den Rijn

   

  Eventuele kosten voor retourneren zijn voor de rekening van de persoon die de producten retour zend. Bij Smartbright.nl rekenen wij geen extra kosten, zoals bijvoorbeeld administratiekosten, voor het verwerken van uw retour. De kosten voor retourneren, die de persoon die wenst te retourneren dient te dragen, zijn dus enkel de kosten van de vervoerder en/of pakketdienst.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen