Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk van der Spek - Maandag 25 Oktober 2020

    Hoe zit het met de geluidskwaliteit van de Google Nest Audio?

    Onlangs lanceerde Google op de Google Launch Night de nieuwe Google Nest Audio. Een slimme speaker waar Google flinke uitspraken en beloften over deed. Zo zou de Nest Audio volledig zijn gefocust op het verbeteren van de geluidskwaliteit en zou dit een enorme verademing zijn op de markt. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de Google Nest Audio geluidskwaliteit? Wij doken er voor jullie in en kwamen met een interessante conclusie.

     

    Wat Google zegt over de geluidskwaliteit

    Volgens Google is de belangrijkste reden om de Google Home te vervangen voor een Google Nest Audio de geluidskwaliteit. Google geeft hierover aan dat de Nest Audio een 50 procent sterkere bas heeft gekregen dan haar voorganger en dat daarnaast de speaker een volume bereik van 75 procent luider heeft gekregen. Om de kwaliteit van de bass te verbeteren heeft Google een 75mm woofer toegevoegd aan het product en daarnaast is er een 15mm tweeter om de hoge tonen zo helder mogelijk te maken. Nog een verbetering? Een complete behuizing die er voor zorgt dat er zo min mogelijk interferentie en vibraties mogelijk zijn.

     

    Wat wij vinden van de geluidskwaliteit van de Nest Audio

    Zoals aangegeven is Google Nest bij het uitwerken van de nieuwe Google Nest Audio niet uitgegaan van hetzelfde design als de voorganger. Tip: Lees hier alles over het design van de Google Nest Audio! Iets waar ze ook niet simpelweg voor hetzelfde hebben gekozen is de geluidskwaliteit. Het is duidelijk dat Google hier werk van heeft gemaakt en wij zijn het eens met de uitspraken die Google hierover doet. Echter is er wel een kleine kanttekening waar ook jij rekening mee dient te houden als je besluit een Google Nest Audio aan te gaan schaffen. De Nest Audio is zeker geen vervanger voor je complete stereoset van honderden, misschien wel duizenden, euro's. Ben jij een échte audioliefhebber? Dan zal deze box niet het walhalla voor jou zijn. Wil je echter een smart speaker met een betere geluidskwaliteit dan bijvoorbeeld de Google Nest Mini om achtergrondmuziek op af te spelen? Dan is dit een échte aanrader! Kortom; De Google Nest Audio is een mooie vervanger voor de Google Nest Mini, vooral op het gebied van geluidskwaliteit en is ten opzichte van concurrenten aantrekkelijk geprijsd.

    Wil jij graag meer lezen over de Nest Audio? Kijk dan ook eens naar onze Google Nest Audio review.

     

    Nest Audio introductie door Google Nederland

    Google Nederland publiceerde op haar Youtube-kanaal onlangs een heuse unboxing video waarin een Nederlandse host je alles vertelt over de Google Nest Audio. Bekijk de video hieronder;

     

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen