Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rosanna van Dam - Zondag 28 Oktober 2020

    Alles over het design van de Google Nest Audio

    Google Nest heeft de Google Nest Audio gepresenteerd als de opvolger van de klassieke Google Home. Een nieuw product brengt natuurlijk altijd nieuwe snufjes en ontwerpen met zich mee. In deze blog laten we je graag zien wat er nieuw is bij het Google Nest Audio design! Ben jij overigens ook benieuwd naar de Google Nest Audio geluidskwaliteit? Hierover lees je hier meer.

     

    De kleuren van de Google Nest Audio 

    In Nederland zijn bij de release enkel de bekende kleuren chalk, ook wel wit of lichtgrijs genoemd, en charcoal, ook wel donkergrijs of zwart genoemd, op de markt gebracht. Kleuren die we natuurlijk al kenden van eerder speakers zoals bijvoorbeeld de Google Nest Mini. Bij de release zagen wij echter nog een aantal andere kleuren ten tonele verschijnen. Denk hierbij aan een soort pastelkleuren in de kleuren groen, roze en blauw. Wanneer en of deze varianten in Nederland beschikbaar komen is helaas niet bekend.

    Wil jij graag meer lezen over de Nest Audio? Kijk dan ook eens naar onze Google Nest Audio review.

     

    Het uiterlijk van de Nest Audio

    De speaker heeft van Google een andere vorm gekregen dan we tot nu toe van ze gewend waren. De slimme speaker heeft namelijk een rechthoekige vorm met stompe afgeronde hoeken. De Nest Audio meet 17,5x12,4x7,8cm. Daarnaast zit de box vergeleken met de voorgangers relatief hoog.in het gewicht, namelijk een slordige 1,2 kilogram. Verder oogt de speaker vrij leeg aan de voorzijde. Het enige dat je hier soms tegen zult komen zijn de bekende lampjes die schijnen wanneer je communiceerd met de smart speaker. Aan de bovenzijde zitten de bekende knopjes netjes weggewerkt, deze vallen helemaal niet op. De achterzijde heeft enkel een klein logootje, een aan-uit knop voor de microfoon en een poort voor de stroomtoevoer. 

     

    Google Nest Audio: een gerecyclede box

    Iets wat Google steeds duidelijk communiceert is dat de speakers zijn gemaakt (grotendeels) van gerecyclede materialen. Zo is de bekleding aan de buitenkant gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De behuizing onder de genoemde bekleden is daarnaast ook nog eens gemaakt van gerecycled plastic (70 procent).

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen