Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk van der Spek - Woensdag 23 December 2021

    Google Nest Doorbell: alles wat je moet weten!

    Een nieuwe slimme deurbel van Google Nest en dus weer meer dan genoeg stof om over te praten. Wat is er zo bijzonder aan de Google Nest Doorbell en waarom zou iemand deze wel of niet moeten kopen? In dit artikel proberen wij, van Smartbright.nl, zoveel mogelijk informatie voor je op een rijtje te zetten. Wel zo makkelijk!

     

    De voordelen van de Nest Doorbell

    Maar waarom kiezen mensen nu eigenlijk precies voor Nest Doorbell in plaats van een ander soort slimme deurbel? Dit komt uiteraard door een x-aantal voordelen die deze Google Nest Deurbel met zich meebrengt. Wij zien hierin gedoken en sommen hieronder alvast enkele voordelen voor je op.

     

    1. Bewegingsdetectie wanneer gewenst

    Niet iets wat uniek is voor deze slimme deurbel, maar de deurbel beschikt over bewegingsdetectie. Het grote voordeel van de bewegingsdetectie bij de Nest Doorbell is dat deze hierover beschikt tot een afstand van 10 meter vanaf de deurbel en hiervan een notificatie stuurt naar bijvoorbeeld je smartphone. Daarnaast werkt deze detectie ook in het donker.

     

    2. Aan te sluiten op bestaande bedrading, maar ook draadloos

    Voor ieder wat wils en dus is deze deurbel zowel aan te sluiten op de bestaande bedrading van de 'oude deurbel', maar ook draadloos te gebruiken. Dit geeft de mogelijkheid om de deurbel te plaatsen waar je maar wilt. Wanneer de deurbel draadloos wordt gebruikt dan moet er echter wel rekening worden gehouden met de batterijduur van het apparaat.

     

    3. Herkenning van wat er voor de deur staat

    Een mooie nieuwe functie waar de deurbel over beschikt is herkenning van hetgeen er precies voor de deur staat. Geloof het of niet, maar deze deurbel kan onderscheid maken tussen mensen, dieren, voertuigen (zoals auto's) en pakketjes.


    4. Koppelen aan andere smart home devices

    Net zoals met alle producten van Nest is het ook met deze Google Nest Deurbel mogelijk om deze te koppelen aan andere slimme devices in huis. Hiervoor is het noodzakelijk om de deurbel te koppelen aan de Google Home Assistant.

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    De nadelen van de Nest Doorbell 

    Waar er voordelen aan een product toe te dichten zijn kleven er vaak ook nadelen aan een product. Om je hier ook alvast inzicht in te geven hebben wij de meest genoemde nadelen van de Google Nest Deurbel verzameld en hieronder uitgelicht.

     

    1. Sterk wifi-signaal vereist

    Om de deurbel goed te laten werken is het noodzakelijk om deze te verbinden met een stabiel en sterk wifi-signaal. Zonder deze verbinding met het internet is het voor de deurbel niet mogelijk om bijvoorbeeld notificaties te versturen. Overigens schreven wij eerder al eens een artikel over wat een mesh-netwerk precies is en hoe Google Wifi te installeren is. 

     

    2. Nest Aware abonnement voor opslaan en delen

    Voor het opslaan en delen van beelden gemaakt door de deurbel is het noodzakelijk om een Google Nest Aware abonnement te hebben. Wil jij meer weten over een Nest Aware abonnement? Lees dan voor ons artikel over Nest Aware.

     

    Is Nest Aware noodzakelijk voor de Google Nest Doorbell?

    Nest Aware is een abonnement waarmee je verschillende slimme apparaten van Nest optimaal benut. Jouw beveiligingssysteem wordt met Nest Aware een stuk efficiënter. Nest Aware zorgt ervoor dat je op ieder moment en vanaf iedere locatie de beelden van je slimme camera’s kunt bekijken (mits je een internetverbinding hebt). Je kunt de live beelden van de slimme beveiligingscamera’s bekijken, maar ook beeldopnames van één tot twee maanden terug, afhankelijk van welk abonnement je kiest. Heb je geen Nest Aware, dan kun je de beelden weliswaar live bekijken, maar beelden worden niet langer dan 3 uur bewaard.

    Overigens is Nest Aware geen verplichting bij het kopen van deze deurbel. Het is weldegelijk mogelijk om de deurbel te gebruiken zonder een abonnement. Zonder abonnement is het echter enkel mogelijk om tot 3 uur beeldmateriaal terug te kijken.

     

    Advies Nest Doorbell van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen