Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jim van der Velden - Dinsdag 22 Oktober 2021

  Waar op letten bij het kopen van slimme deursloten?

  Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun huis te beveiligen met een slim slot. Het is een slot wat op afstand bediend kan worden. Het werkt via een app op de smartphone. Het mooie is, dat het slimme slot ook aangesloten kan worden op andere slimme apparaten. Door ze te laten samenwerken ontstaat er een smart home met ongekende mogelijkheden en oplossingen. Er zijn verschillende merken en soorten slimme sloten. De verschillen zijn vooral te vinden in de mogelijkheden en de ondersteuning.

  Schrijf je in voor de Bright Community!

  Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

  *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

  Waar moet je op letten bij het kopen van slimme deursloten?

  Er zijn een paar punten waar je op moet letten als je een slim slot gaat kopen. Het is natuurlijk belangrijk dat het afsluiten van je huis goed gaat. Het is belangrijk om een goed onderzoek te doen naar het beste slot welke een sterke beveiliging biedt. We helpen je graag met een paar punten waar je op kunt letten bij het kopen van een slim slot.

  De veiligheidscertificaten

  Het is belangrijk om de veiligheidscertificaten goed te controleren. Ook de versleuteling moet goed zijn. Kijk ook naar de onafhankelijke testen van specialisten. Het is belangrijk om een variant te kiezen met end-to-end vergrendeling. Het is een techniek die ook gebruikt wordt bij het online bankieren.

  De ondersteuning

  Het is belangrijk om te kijken welke manieren van ondersteuning het slimme slot heeft. Wanneer je het bijvoorbeeld wilt verbinden aan de Google Assistant dan moet dit natuurlijk mogelijk zijn. De deursloten die je kunt koppelen werken niet met een Home kit.

  De veiligheid

  Het is ook essentieel om de beveiliging te checken en dat onbevoegden je smartphone niet kunnen koppelen via Bluetooth en dus het slimme slot.

  De bediening en de ontgrendeling

  Er zijn veel verschillen op het gebied van de ontgrendeling en de bediening. Soms kan het slot met een pasje ontgrendeld worden, soms met d stem, de sleutels natuurlijk en dus ook via de app.

  Is er een bridge nodig?

  Er zijn veel slimme sloten welke een koppeling met je smartphone tot stand brengen via de Tedee bridge. Het is een klein apparaat om de verbinding tot stand te brengen. Als je die nog niet hebt dan kun je overwegen om een slim slot zonder bridge te kiezen.

  Het cilinderslot van je slot

  Het is goed om het slot te onderzoeken. Wat zijn de specificaties en kunnen ze ook gebruikt worden in combinatie met het slimme slot? Meet een slot altijd vanuit het midden!

  De voordelen van de slimme deursloten

  Er zijn veel opties en voordelen van een slim deurslot. Vooral het op afstand openen en sluiten van het slot is van belang. Het is een groot pluspunt. Het is ook goed om de voordelen te gebruiken van de slimme sloten. Voor mensen die een woning verhuren of deze beheren is een slim slot ideaal. Je kunt de tijdelijke bewoner toegang geven via het slimme slot. Ook kun je controleren of het slot wel dicht is en het afsluiten indien nodig. Allemaal op afstand. Ideaal toch? Het is niet nodig om ze een reservesleutel te geven die ze kwijt kunnen raken of per ongeluk meenemen.

   

  Advies van onze specialisten

  Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen