Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk van der Spek - Dinsdag 26 Oktober 2021

    Waarom is een slim deurslot interessant voor AirBnB eigenaren?

    Steeds meer mensen kiezen voor een slim slot op de deur. Het biedt volop voordelen. Het slot kan op afstand bediend worden met een smartphone. Het is ideaal om zo mensen naar binnen te laten gaan en ook om te controleren of het slot wel goed op slot zit.

     

    Voordelen van een slim deurslot

    Een slim slot heeft veel te bieden en volop voordelen. De mogelijkheid van het op afstand op slot doen en openen is natuurlijk het belangrijkste pluspunt. Voor AirBnB eigenaren is het ook ideaal. Nooit meer een deur die per ongeluk nog open is blijven staan. Er is vaak een lock'n'go functie. Ook kun je op afstand het slot openen en sluiten. Ideaal gewoon.

     

    De slimme sloten voor de AirBnB verhuurders in ons land

    Niet alleen voor huiseigenaren, mensen met een smart home of kantoor is een slim slot interessant. Het is ook ideaal voor AirBnB eigenaren of beheerders. Het is een ideale toevoeging.

     

    Geen sleutels meer ophalen en brengen

    Het is vaak zo dat de sleutel van het huis opgehaald moet worden bij iemand in de buurt. Hier gaat veel tijd in zitten. De huurders moeten naar binnen gaan en later er weer uit. Dan moet de sleutel weer opgehaald worden.

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    De deur goed dicht doen

    Het is ook belangrijk om de deur goed te sluiten. Doen ze dit wel? Met een slim slot is dit te controleren. Als ze per ongeluk vergeten zijn de deur op slot te doen is het natuurlijk prettig om het even af te sluiten. Er zijn zelfs lock'n'go opties. Het is prettig om te weten dat het slot echt dicht is.

     

    Sleutels verliezen is verleden tijd

    Het is niet meer mogelijk om de sleutels kwijt te raken of dat de huurders ze verliezen. Er zijn immers geen sleutels meer. Het is ideaal en bespaart je veel zorgen. Je weet wie er toegang heeft tot het slimme slot via de app. Ideaal toch? Een digitale sleutel is het antwoord. Het is ideaal om hier gebruik van te maken. De AirBnB sleutel problemen behoren tot het verleden.

     

    Notificaties in de app

    Je kunt bijhouden wanneer het slot open en dicht gaat. Ideaal in een periode wanneer er geen huurders zijn en het slot toch geopend wordt. Je kunt dan navragen en kijken wie er in het huis is geweest. Je kunt het al in de app zien vaak.

     

    Is het veilig?

    De hamvraag is natuurlijk of een slim slot wel een veilig slot is. Een slim slot kan je huis goed beveiligen. Door de sterke encryptie en versleuteling is het mogelijk om hier geen zorgen over te hebben. Het is zo veilig als internetbankieren. Het op afstand openen en sluiten van de deur zorgt veel plezier en gebruiksgemak. Het is ook veilig. Zeker nu je weet of het slot wel of niet dicht is. Kies een goed merk en integreer het in jouw deur! Ontdek de verschillende mogelijkheden en kies het slimme slot wat bij jouw deur past.

     

    Advies van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen