Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jorik van der Heide - Dinsdag 29 December 2021

    Voordelen van een mesh router

    Wil jij een Wi-Fi mesh router kopen? Dan is het zaak om goed rekening te houden met bepaalde punten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vele voordelen die de mesh routers met zich meebrengen. Welke voordelen dit zijn? Dat hebben wij in dit artikel alvast voor je samengevat. Wel zo makkelijk!

     

    Stabiele netwerkverbinding

    Niets is zo vervelend als een instabiele Wi-Fi verbinding. Netflix die om de haverklap stopt met streamen om te laden of muziek van Spotify die steeds maar vastloopt. Met een Wi-Fi mesh netwerk met meerdere mesh routers is dit een probleem dat verleden tijd zal zijn. Heb jij jouw mesh netwerk goed ingesteld en gepositioneerd? Dan heeft hoogstwaarschijnlijk jouw hele huis een stabiele internetverbinding. Wie wilt dat nu niet?!

     

    Modulair

    Een ander voordeel van een mesh router is dat het een netwerk of systeem is dat gemakkelijk uit te breiden is. Heb jij in eerste instantie bijvoorbeeld twee mesh routers in huis van TP-Link op de begane grond en op de eerste etage? Dan is het heel eenvoudig om een derde toe te voegen voor de zolder. Overigens is er in veel gevallen géén beperking in het aantal mesh routers dat je toe kunt voegen.

     

    Snellere Wi-Fi op meer plekken

    Over het algemeen ontstaat er, wanneer men kiest voor een mesh router of mesh netwerk, een stuk snellere Wi-Fi verbinding in huis. Niet overal, maar wel op veel meer plekken. Helemaal wanneer elke mesh router in huis wordt bekabeld is er een minimaal snelheidsverlies en is er dus op veel plekken in huis een super snelle Wi-Fi beschikbaar. 

     

    Advies Wi-Fi mesh routers van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen