Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jorik van der Heide - Woensdag 19 November 2021

    Philips Hue Spotify instellen koppelen

    Vrijwel iedereen is wel bekend met Spotify en inmiddels hebben miljoenen mensen op de wereld een abonnement afgesloten bij deze muziekstreamingdienst. Heb jij nou, naast een Spotify-account, ook slimme verlichting van Philips Hue in huis? Dan is het mogelijk om ook deze met elkaar samen te laten werken zoals de Philips Hue lampen dit ook kunnen met bijvoorbeeld de televisie. Maar hoe koppel je Spotify aan Philips Hue? Wij leggen het uit in dit artikel!

     

    Wij beantwoorden de volgende vragen in dit artikel:

    • Wat is Philips Hue?
    • Hoe is Philips Hue ontstaan?
    • Wat is Spotify?
    • Wat is er nodig om Spotify te koppelen aan Philips Hue?
    • Hoe Spotify koppelen aan Philips Hue?

     

    Wat is Philips Hue?

    Philips Hue is een verlichtingssysteem met ongekende opties. Het is een energiezuinige manier om de woning te verlichten. Je kunt zelfs de woning helemaal in je eigen kleuren afstemmen op de stemming van de dag. De ene dag wat meer sfeerverlichting en de andere dag funky disco verlichting. Of natuurlijk iets wat hiertussen zit. Er zijn veel mogelijkheden om de verlichting precies zo te krijgen zoals je graag wilt. Het is mogelijk om de lichten te dimmen, meerdere lampen met elkaar te koppelen en ook om het systeem verder uit te breiden. Het is allemaal mogelijk. Het lijkt vaak wat ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Het is heel eenvoudig te installeren en te bedienen. Het is zelfs te koppelen aan stembediening.

     

    Hoe is Philips Hue ontstaan?

    In 2012 is Philips Hue ontstaan als één van de allereerste systemen welke met WiFi te bedienen is. Vandaag de dag zijn Philips Hue en haar producten in vele huishoudens niet meer weg te denken. Het is de eerste stap naar de slimme woning en sterk geliefd door vele mensen. Er zijn hierna volop nieuwe producten van Hue ontwikkeld zoals bijvoorbeeld Philips Hue Outdoor of de Philips Hue Iris. Zo zijn er ook lampen en led-strips verkrijgbaar om aan te sluiten. Het zijn stuk voor stuk uitstekende producten voor in de slimme woning.

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Wat is Spotify?

    Spotify is een digitale service voor muziek, podcasts en video's waarmee je toegang hebt tot miljoenen nummers en andere inhoud van makers overal ter wereld. Basisfuncties zoals het afspelen van muziek zijn gratis, maar je kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar Spotify Premium.

     

    Wat is er nodig om Spotify te koppelen aan Philips Hue?

    Uiteraard zijn er, net zoals bij grootmoeders recepten, ook voor het koppelen van Spotify aan Philips Hue bepaalde ingrediënten benodigd om dit mogelijk te maken. Welke onderdelen dit precies zijn? Dat hebben wij hieronder alvast voor je opgesomd. Wel zo makkelijk!

    • Om lampen of producten van Philips Hue samen te laten werken met andere producten of andere merken is het noodzakelijk om gebruik te maken van de Philips Hue Bridge. Zorg dus dat je deze in huis hebt.
    • Check goed of jouw Philips Hue lampen compatible zijn voor deze koppeling. Dit is namelijk niet bij alle lampen mogelijk. De lampen dienen bijvoorbeeld uit de Color & White Ambiance serie te zijn.
    • Het is altijd noodzakelijk om de te gebruiken apps te updaten naar de meest recente variant.
    • Zorg dat je beschikt ook een Spotify-account. Dit kan zowel gratis als betaald.

     

    Hoe Spotify koppelen aan Philips Hue?

    Doorloop onderstaande stappen om Spotify te koppelen aan Philips Hue.

    1. Open de app en zorg dat deze is bijgewerkt naar de meest recente variant
    2. Ga naar het tabblad "Ontdek" en klik op "Philips hue + Spotify"
    3. Druk op “Vroege toegang inschakelen” en vervolgens op “Spotify-account”
    4. Ga door in de app en druk op volgende tot het moment dat je moet inloggen
    5. Log-in op meethue.com en geef toestemming
    6. Log-in met je Spotify account
    7. Machtig Spotify voor de koppeling
    8. Maak een entertainmentruimte aan met welke lampen je wilt gebruiken
    9. Kies de kamer(s) en lamp(en) die je wilt gebruiken met Spotify
    10. Geef virtueel in de entertainmentruimte aan waar de lampen zich bevinden
    11. Zodra je klaar bent druk je op “Klaar”

     

     

    Advies Philips Hue van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen