Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Freek - Zondag 23 Juli 2021

    Wat is Philips Hue Outdoor precies?

    Heb jij jouw oog laten vallen op de producten van Philips Hue Outdoor en ben je stiekem wel nieuwsgierig wat dit precies is, hoe dit werkt en welke mogelijkheden hierin zijn? Bij Smartbright.nl gingen wij voor jou alvast op onderzoek uit. Je leest alles in dit artikel. Wel zo makkelijk!

     

    Wij beantwoorden de volgende vragen in dit artikel:

     

    Wat is Philips Hue?

    Philips Hue is een verlichtingssysteem met ongekende opties. Het is een energiezuinige manier om de woning te verlichten. Je kunt zelfs de woning helemaal in je eigen kleuren afstemmen op de stemming van de dag. De ene dag wat meer sfeerverlichting en de andere dag funky disco verlichting. Of natuurlijk iets wat hiertussen zit. Er zijn veel mogelijkheden om de verlichting precies zo te krijgen zoals je graag wilt. Het is mogelijk om de lichten te dimmen, meerdere lampen met elkaar te koppelen en ook om het systeem verder uit te breiden. Het is allemaal mogelijk. Het lijkt vaak wat ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Het is heel eenvoudig te installeren en te bedienen. Het is zelfs te koppelen aan stembediening.

     

    Wat is Philips Hue Outdoor?

    Philips Hue staat enorm bekend om de smart lampen voor binnen, maar waarom dit niet ook voor buiten mogelijk maken? Om hier op in te spelen is Hue gekomen met Philips Hue Outdoor, ook wel bekend als Philips Hue Buitenverlichting. Lantaarns, wandlampen, maar ook verlichting op een prikstok behoren hierbij tot de mogelijkheden. Zo kun je de verlichting in de achtertuin en op de oprit precies laten aansluiten op de omgeving en zelfs laten samenwerken met andere slimme apparaten en/of de verlichting binnen in huis.

     

    Met welk protocol werkt Philips Hue Outdoor?

    Philips Hue werkt over het gehele merk in principe op het ZigBee-protocol. ZigBee is een netwerk dat op zichzelf vrij weinig energie verbruikt. Een enorm voordeel wanneer je apparaten gebruikt in huis die werken op een batterij. Naast dat Philips Hue met ZigBee werkt zijn er de laatste tijd, bij de wat nieuwere en modernere lampen, ook mogelijkheden tot verbinden met Bluetooth. Het voordeel van Bluetooth? Dat is dat er in dit geval geen Philips Hue Bridge benodigd is.

     

    Philips Hue Outdoort

     

    Welke producten zijn er voor Philips Hue Outdoor?

    Nu je weet wat Philips Hue en Philips Hue Outdoor precies zijn is het zaak om te gaan kijken naar welke producten deze merken precies aanbieden. Gelukkig zijn wij ook hier al even voor je ingedoken;

     

    Philips Hue Outdoor Lightstrip

    Wie zegt dat slimme lampen in de vorm moeten komen van een bolletje? Waarom kan dit niet anders? Dat is wat de ontwikkelaars bij Philips Hue moeten hebben gedacht toen zij aan de slag gingen met de Hue Outdoor Lightstrips. Een flexibele strip volledig verzien van verlichting met een maximale lengte van maar liefst 5 meter. Leid de strip langs een hek, om een boom, rond een bloemperkje of waar dan ook. De lightstrip kan tot 5 meter worden verlengd en biedt ongekende mogelijkheden.

     

    Philips Hue Outdoor Sensor

    Bedien je buitenlampen automatisch met een Philips Hue buitensensor. De sensor werkt op batterijen en is volledig draadloos, dus je kunt hem overal aanbrengen. Zodra je er langsloopt, gaan je lampen aan. Gebruik de Hue app om je bewegingssensor aan te passen en je instellingen af te stemmen op het moment van de dag. Hang de Hue Outdoor Sensor bijvoorbeeld boven de garagedeur en richt deze op de weg, dan springt de verlichting aan wanneer je de oprit oprijdt. Dat is makkelijk!

     

    Waar op letten bij het kopen van Hue Outdoor producten?

    Omdat wij begrijpen dat niet iedereen elke dag Hue Outdoor producten aanschaft hebben wij alvast een en ander aan belangrijke aspecten om op te letten bij het kopen van deze producten voor je op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

     

    1. Is er internetverbinding waar ik de verlichting wil plaatsen?

    Het klinkt wellicht ietwat voor de hand liggend, maar toch vergeet men vaak dat elementen binnen een smart home, zoals bijvoorbeeld een Philips Hue Buitenlamp, werken op de WiFi-verbinding. 

     

    2. Voldoet de verlichting aan mijn wensen en eisen?

    Er zijn erg veel soorten Philips Hue Outdoor verlichting. Let dus erg goed op welk doel je met het plaatsen van deze slimme lampen wilt bereiken en of de lamp die u op het oog heeft dit doel ook behaald. 

     

    3. In kleur of slechts varianten wit licht?

    Hue Outdoor is te verkrijgen in, onder andere, lampen die variëren in wit licht en in gekleurd licht. Wil jij de verlichting zo in kunnen stellen dat er ook paars licht op de boom in de tuin mogelijk is? Of wil jij jouw bolide op de oprit liever in een groene kleur presenteren? Zorg dan dat je gekleurd licht als mogelijkheid hebt in de lamp die je aanschaft.

     

    Welke alternatieven voor Philips Hue?

    Uiteraard is het geen must om te kiezen voor de producten van Philips Hue. Philips Hue was weliswaar één van de eerste grote merken op de markt van de slimme verlichting, maar inmiddels allang niet meer de enige. Wij schreven hierover eerder al een artikel: Alternatieven voor Philips Hue.

     

    Advies Philips Hue van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen