Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk - Woensdag 20 Juni 2021

    De voordelen van een smart TV? Wij sommen ze op!

    Niet iedereen koopt elke dag een smart TV en dus weet ook niet iedereen precies waar hij of zij op moet letten. Wat zijn bijvoorbeeld écht de voordelen van een smart TV? Wij gingen op onderzoek uit en je leest de resultaten in deze blog!

     

    Uitbreidingen, apps en on demand

    Inmiddels is een sommige gevallen door de bomen het bos niet meer te zien, maar het is misschien wel het grote voordeel van een smart TV; de apps. Door deze apps en door de goede verbinding met internet (mits de Wi-Fi het toelaat) is het namelijk mogelijk om eindeloos te streamen via Netflix, Disney+, Amazon Prime en/of Videoland. 

     

    Slanker en moderner

    Heel leuk en aardig al die snufjes op zo een slimme televisie, maar wat er ook toe doet is hoe deze eruit ziet. Het is immers wel een blikvanger in de woonkamer (dat willen de meeste mannen tenminste) en dus moet deze er gelikt uit zien. Producenten snappen dit en dus worden de smart TV's steeds slanker en moderner. 

     

    Verschillende formaten

    Er zijn televisies in meerdere situaties vereist daar onze wereld steeds digitaler wordt en wij beeldschermen tegenwoordig nodig hebben om te functioneren. Om deze reden hebben wij ook bij Smartbright.nl smart tv's beschikbaar in meerdere formaten;

    - 24 inch tv

    - 32 inch tv

    - 43 inch tv

    - 49 inch tv

    - 55 inch tv

    - 65 inch tv

     

    Minder kabels en meer draadloos

    Smart betekent vaak ook draadloos en dit is ook bij de televisies het geval. Steeds minder kabels en dus zijn er tegenwoordig vaak niet meer kabels nodig dan de bekende HDMI-kabels en een stroomkabel. Zo zijn de kabels nóg makkelijker weg te werken en past de televisie nog beter in de kamer. Ideaal!

     

    Samenwerking met andere apparaten

    Bijvoorbeeld door smartphone de streamen naar de tv, maar ook door slimme speakers aan te sluiten op de tv.

     

    Steeds aantrekkelijk wordende prijzen

    De prijzen van smart tv's worden steeds aantrekkelijker. Waar een smart tv voorheen al snel tweeduizend euro zou moeten kosten zijn ze er nu zelfs als voor enkele honderden euro's. Let er hierbij natuurlijk wel goed op dat de tv moet voldoen aan jouw wensen en eisen.

     

    Advies op maat van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen