Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jim van der Velden - Dinsdag 19 Oktober 2021

    Werkt Tedee met mijn smart home systeem?

    In zo goed als alle gevallen werkt Tedee met de verschillende smart home systemen. Denk hierbij aan de Apple HomeKit, Google Home, en Fibaro. Het is natuurlijk een prettige gedachte, dat dit het geval is. De manier waarop Tedee is geïntegreerd met de smart home oplossingen biedt veel voordelen. Denk aan spraakassistent en ook het synchroniseren van de deur en de verlichting bijvoorbeeld. Er zijn volop mogelijkheden om gebruik van te maken.

    Bedien Tedee met Hey Google, Siri of Amazon’s Alexa

    Tedee werkt eigenlijk met alle belangrijke slimme assistenten samen. Hierdoor is het ideaal om er gebruik van te maken. Het kan gaan om tal van oplossingen. Je kunt het allemaal gebruiken met je smartphone, slimme speaker of smartwatch. De eenvoudige integratie laat je Tedee beheren met al je apps en gadgets waar je van houdt. Tedee configureren is heel eenvoudig. Een groot voordeel voor iedereen!

    Smart Home systemen worden dagelijks populairder

    Met de komst van smartphones en internet verbonden tv's is het huis van vandaag op de meeste manieren een computer. Dus wat werkt vandaag met mijn Smart Home-systeem? Als je niet bekend bent met deze term, is hier enige informatie om u te helpen begrijpen.

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Wat is een smart home systeem?

    Een Smart Home-systeem is er een die geautomatiseerd is om voor je te werken. Smart betekent dat het kan reageren op wat je wilt en erop handelen. De manier waarop het werkt, is eenvoudigweg door het volgen van jouw woonomgeving en het maken van noodzakelijke wijzigingen. Het controleert de temperatuur van de kamer, controleer of de jaloezieën omhoog zijn, opent of sluit de deuren en ramen volgens u instructies. Kortom het werkt om je leven gemakkelijker te maken.

    Is het wat voor jou?

    Wanneer je wilt weten, werkt het ook met mijn Smart Home Systeem? Hoef je alleen het juiste apparaat voor jou en jouw huis te vinden. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar. Kies degene die het beste voor je zal werken en begin dan het leven te leven dat je wilt. Alle slimme apparaten in je woning zullen zorgen voor meer gemak en rust. De slimme verlichting, slimme stemcontrole, slimme camera’s, slimme sloten, slimme stofzuiger, slimme weerstation en er is zelfs een slimme grasmaaier. Er zijn ongekende mogelijkheden. Helemaal wanneer je weet dat je het aan elkaar kunt koppelen. Geeft het slimme weerbericht aan dat het gaat regenen? Dan gaat de slimme zonwering alweer naar binnen. Ideaal toch?

     

     

    Advies van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen