Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lisa - Donderdag 26 Augustus 2021

    Wat kan een smartwatch eigenlijk?

    Steeds meer mensen gaan overstag en schaffen een smartwatch aan. Het oude horloge blijft populair, maar waarom niet een stapje extra doen? Een smartwatch heeft enorm veel handige functies. Maar welke functies dit precies zijn? Wij gingen op onderzoek uit en schreven ze voor je op in dit artikel. Wel zo makkelijk!

     

    Verschillen per merk

    Uiteraard kan het per merk en per model verschillen welke functies er precies worden aangeboden en welke uitgebreide instellingen voor bijvoorbeeld personalisatie er mogelijk zijn. Zoals in elke 'nieuwe' markt is het op dit moment ook in de wereld van de smartwatches dringen geblazen. Niet alleen grote merken zoals Apple en Samsung eisen hun plek op, maar ook kleinere lokale merken schieten als paddenstoelen uit de grond.

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Welke functionaliteiten heeft een smartwatch over het algemeen?

    Zoals aangegeven verschilt het sterk per merk en per uitvoering over welke functionaliteiten een smartwatch beschikt. Let dus bij het aanschaffen van een slim horloge goed op of het product dat jij voor ogen hebt ook daadwerkelijk voldoet aan jouw eisen en wensen. 

     

    Targets voor sportieve doeleinden

    De smartwatch was in eerst instantie bekend bij mensen als een soort gezondheidsmeter. Denk bijvoorbeeld aan producten zoals de FitBit. Met een smartwatch is het tegenwoordig mogelijk om dingen als de hartslag te meten, maar ook om doelen in te stellen voor sportieve doeleinden.

     

    Bellen met je horloge

    Nog lang niet elke soort smartwatch heeft deze functie of heeft deze functie écht goed uitgewerkt. Wanneer dit echter wél het geval is dan kan dit voor velen een ideale oplossing zijn. Hierdoor is het namelijk minder vaak noodzakelijk om te grijpen naar de oude vertrouwde smartphone en kan bellen eenvoudig via het horloge.

     

    Whatsappen en mailen

    Een andere functies die steeds meer smartwatches proberen te kopiëren van de smartphone is de mogelijkheid tot het versturen van berichten, whatsapp'jes en mails. Via veel smartwatches is het mogelijk dit via een toetsenbord te doen (niet altijd even ideaal) en soms zelfs via spraak.

     

    Het weer voorspellen

    Waar we voorheen vrijwel altijd Piet Paulusma nodig hadden om het weer voor ons te voorspellen en we elke avond steevast naar Helga van Leur keken om te zien welk weer het de volgende dag zou worden is dit nu mogelijk door naar onze eigen pols te kijken. Dat is makkelijker!

     

    Advies van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen