Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk - Dinsdag 19 Juni 2021

    Wat zijn de voordelen van een slimme rookmelder?

    Ben jij van plan om slimme rookmelders, ook wel smart rookmelders genoemd, aan te schaffen om zo de brandveiligheid in huis te verhogen? Dan zijn hiervoor een aantal enorme voordelen te benoemen. Welke voordelen dit zijn? Dat lees je in deze blog!

     

    Meerdere rookmelders koppelen

    Kies jij voor meerdere rookmelders in huis? Dan verhoog je hiermee de veiligheid nóg meer dan met een enkele. Heb jij bijvoorbeeld meerdere rookmelders op elke verdieping dan is het mogelijk om hier regio's aan te hangen. Elke rookmelder geeft dan bij een melding aan in welke 'area' er een melding is en zo ben je er als de kippen bij. Daarnaast zorgt een netwerk van meerdere smart rookmelders ervoor dat u nóg sneller hoort wat er aan de hand is in huis.

     

    Koppelen aan andere slimme producten in huis

    Heb jij al andere slimme apparaten in huis of ben je van plan deze aan te schaffen? Dan is het mogelijk om deze, bijvoorbeeld via Google Home Assistant, aan elkaar te koppelen. Heb jij slimme lampen van Nedis in huis of misschien wel een smart plug van Philips Hue? Koppel deze aan jouw smart rookmelder en zorg er voor dat het licht aanspringt wanneer er een brandmelding of rookmelding is.

     

    Voordelen slimme rookmelder smart rookmelder

     

    Overal meldingen ontvangen

    Het allergrootste voordeel van een slimme rookmelder? Dat is natuurlijk dat de brandveiligheid van jouw woning een flink stuk omhoog gaat. Hoe precies? Omdat je niet alleen een luid alarm krijgt, zoals we gewend zijn van ouderwetste brandmelders, maar ook een melding krijgen op het door ons gewenste device. Loop jij te winkelen in de stad en gaat er thuis een alarm af? Dan krijg jij hiervan ook een melding op je telefoon. Zo ben jij altijd en overal op de hoogte.

     

    Nooit meer lege batterij

    Eén van de grote voordelen is het feit dat de batterij in principe nooit meer zonder een melding leeg kan gaan. Is de batterij aan vervanging toe? Dan krijg je hiervan netjes een melding. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de app (in veel gevallen) te testen in wat voor staat de batterij precies is. Zo voorkom je dat er brand ontstaat en de lege batterij ervoor zorgt dat er geen melding van komt.

     

    Advies slimme rookmelders van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen