Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jorik van der Heide - Zondag 29 December 2021

    De voordelen van slimme rolluiken op een rijtje!

    Overweeg jij om slimme rolluiken aan te schaffen voor jouw woning, maar heb je nog net een stukje overtuiging nodig van waarom je dit ook alweer precies zou moeten doen? Onze specialist dook in de voordelen van slimme rolluiken en heeft ze voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

     

    Automatisch in plaats van handmatig

    Slimme rolluiken zijn standaard ook elektrische rolluiken en kunnen dus een flink stuk werk uit handen nemen als het gaat om het openen en het sluiten van de rolluiken. Waar men vroeger nog aan de slag moest om handmatig de rolluiken te openen is dit nu een fluitje van een cent. Geef simpelweg de opdracht via de bijbehorende app of via een slimme assistent zoals Google Home Assistant en de rolluiken openen automatisch. 

     

    Upgrade voor de beveiliging

    Los van het feit dat een slim rolluik kan bijdragen aan de beveiliging van een woning door voor buitenstaanders het zicht naar binnen te ontnemen, is er nog een manier hoe deze rolluiken hieraan bij kunnen dragen. Een regulier, handmatig, rolluik kan door een potentiële inbreker relatief eenvoudig worden opengebroken, maar een elektrische is voor dit soort mensen met slechte bedoelingen een stuk moeilijker. Wel zo prettig om te weten dat het in ieder geval geen makkie is!

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Het besparen van energie

    Bij het besparen van energie gaat het vooral om de controle over de temperatuur in huis om het gasverbruik te minimaliseren en daarnaast ook over het stroomverbruik in huis. Slimme rolluiken kunnen hierin een grote rol van betekenis spelen. Hoe? Door de rolluiken te laten openen op moment dat de zon het huis kan opwarmen door de ramen heen en om de rolluiken te sluiten als een soort buffer wanneer de zon niet te zien is. Daarnaast is het enorm handig om te rolluiken automatisch te laten openen wanneer het buiten licht is, zo bespaar je op eventuele verlichting. Wil je het nóg beter aanpakken? Laat dan de slimme verlichting uitschakelen wanneer de rolluiken open gaan.

     

    Advies van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen