Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jim van der Velden - Donderdag 24 Oktober 2020

  Stappenplan: Hombli koppelen aan Amazon Alexa

  Eerder schreven wij al een stappenplan voor het koppelen van Hombli smart home producten aan Google Home. Dit keer hebben wij, in samenwerking met Hombli, een stappenplan geschreven voor Hombli koppelen aan Amazon Alexa. Lees hier hoe ook jij dit voor elkaar krijgt!

   

  Waarom Hombli koppelen aan Amazon Alexa?

  Het koppelen van Hombli aan jouw Amazon Alexa heeft een aantal voordelen. Allereerst wordt het hierdoor mogelijk om al jouw apparaten, wellicht zelfs van verschillende merken, te besturen via één app, namelijk die van Amazon Alexa. Daarnaast wordt het door deze koppeling ook mogelijk om in huis, wanneer je in het bezit bent van een slimme speaker die geschikt is voor Amazon Alexa, met spraakbesturing jouw slimme apparaten opdrachten te geven. 

   

  Aanbieding

  Hombli Smart Lamp Gekleurd LED GU10 4,5W

  De Hombli Smart Lamp Gekleurd LED GU10 4,5W is een slimme lamp welke te bedienen is met de Hombli app op je smartphone. Het is dan mogelijk om voor iedere situatie de perfecte verlichting te krijgen.

  ✔ Direct aan Wi-Fi koppelen ✔ Geschikt voor Google Home en Amazon Alexa

  €19,99  nu voor €17,99

  Bekijk aanbieding!

   

   

  Hoe Hombli koppelen aan Amazon Alexa?

  Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben onze Hombli-specialisten speciaal voor jou een stappenplan geschreven voor het koppelen van Hombli (smart lampen) aan Amazon Alexa. Wij hebben dit stappenplan doorgetest met onze producten en dit zou ook bij jou zo moeten werken. Lukt het toch niet om met onderstaand stappenplan te koppelen? Neem dan contact op met één van onze specialist via deze pagina. Wij helpen u graag verder. 

   

  Stappenplan

  1. Voor het koppelen van Hombli en Amazon Alexa heb je naast de producten ook de Amazon Alexa-app nodig op jouw smartphone of tablet. Installeer en open deze app.
  2. Open in de app het menu door linksboven op het icoon te klikken en klik vervolgens op de tekst "Skills & Grames".
  3. In de rechterbovenhoek verschijnt een een vergrootglas (zoekpictogram), klik hier op.
  4. Je komt nu in 'de zoekmachine' terecht. Zoek hier naar de "Hombli Skill".
  5. Druk op de tekst "Inschakelen om te gebruiken" (in het Engels staat hier "Enable to use") om de koppeling van Hombli en Amazon Alexa te starten.
  6. Login in jouw Hombli account en druk op "Autoriseren". Amazon Alexa maakt nu verbindingen met jouw Hombli-account.
  7. Als het goed is krijg je nu een melding dat de koppeling is gelukt. 
  8. Sluit het venster.
  9. Het koppelen is gelukt!

   

  Lukt bovenstaande niet?

  Lukt het niet om Hombli te koppelen aan Amazon Alexa? Dat kan gebeuren. Wij kregen regelmatig deze vraag en dus hebben wij bij onze partner Hombli nagevraagd hoe dit precies zit. Zij geven aan dat er in dit geval contact opgenomen dient te worden met de Hombli Klantenservice. Zij kunnen dan vervolgens met het "device ID" van jouw apparaat een abonnement voor het apparaat aanvragen bij Google en/of Amazon, zodat jij, als klant, gebruik kan maken van hun streaming services.

  Wanneer jij dus tegen een probleem aanloopt adviseren wij jou om via deze pagina contact op te nemen met Hombli. Vernoem in het formulier jouw "device ID" en dat je bent doorverwezen door Smartbright.nl. Zij helpen je dan graag verder.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen