Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Freek - Vrijdag 28 Oktober 2020

    Stappenplan: Hombli koppelen aan Google Home

    Een slimmer huis realiseren? Dat moet iedereen kunnen, zo luidt de opvatting van Hombli. De leverancier heeft dat vertaald in zeer gebruiksvriendelijke en veilige smart home platforms ontwikkeld in de vorm van Hombli. Eén ding is zeker, de producten van Hombli zijn slim en altijd zeer eenvoudig in gebruik. Automatiseren is eveneens gemakkelijk met Hombli helemaal als je gebruik maakt van de speciale Hombli applicatie die beschikbaar is. Hombli verzekert je dat je data altijd voldoende versleuteld wordt en dus goed beschermd is. Over je privacy hoef jij je nooit zorgen te maken. Ook de installatie van een apparaat of product van Hombli is altijd eenvoudig. Om je hiermee nog beter op weg te helpen hebben wij hier een overzicht van welke stappen je dient te doorlopen wanneer je Hombli apparaten wenst toe te voegen aan Google Home.

     

    Welke producten heeft Hombli allemaal?

    Hombli is een serieuze speler op de markt van smart home artikelen en hun assortiment weerspiegeld dit dan ook. Met een grote variatie in de producten kan Hombli je bij erg veel elementen helpen. Hombli heeft uiteraard de slimme verlichting in de vorm van peertjes en spots in het assortiment opgenomen. Daarnaast tref je in dit assortiment ook nog een slimme deurbel, een smart beveiligingscamera, slimme stekkers en een remote control.

     

    Is Hombli spraakgestuurd?

    Hombli op zichzelf is niet met je stem te besturen. Wel komt Hombli met een handig app voor op bijvoorbeeld je smartphone waarmee jij alle slimme apparaten kunt bedienen. Koppel jij echter je Hombli apparaat aan het netwerk van Google Home? Dan worden spraakopdrachten wél mogelijk. Enkele voorbeelden van opdrachten die je dan kunt geven zijn bijvoorbeeld (uiteraard afhankelijk van je persoonlijke instellingen op het gebied van kamers);

     

    • Zet de lichten aan
    • Doe het licht uit in de keuken
    • Dim het licht in de gang

     

    Aanbieding

    Hombli Smart Lamp Gekleurd LED GU10 4,5W

    De Hombli Smart Lamp Gekleurd LED GU10 4,5W is een smart lamp welke te bedienen is met de Hombli app op je smartphone. Het is dan mogelijk om voor iedere situatie de perfecte verlichting te krijgen.

    ✔ Direct aan Wi-Fi koppelen ✔ Geschikt voor Google Home en Amazon Alexa

    €19,99  nu voor €17,99

    Bekijk aanbieding!

     

     

    Hoe Hombli koppelen aan Google Home?

    Uiteraard zijn wij voor jou op onderzoek uitgegaan en hebben wij voor het koppelen van Hombli aan Google Home een handig stappenplan kunnen realiseren. Het is namelijk nog niet het gevallen dat dit gaat met een simpel commando als Oké Google stel mijn apparaat in. Overigens werkt onderstaand stappenplan alleen als jij de stappen voor het installeren van Hombli met de Hombli app al hebt doorlopen.

     

    Stappenplan

    1. Open de Google Home app op je smartphone.
    2. Druk linksboven op het plusje.
    3. Kies voor "Apparaat instellen".
    4. Kies onder het kopje "Werkt met Google" voor "Heb je al iets ingesteld?".
    5. Je komt nu in een overzicht terecht van alle merken die samen kunnen werken met Google Home. Mocht je Hombli niet direct kunnen vinden kun je altijd even rechtsboven op het vergrootglas klikken en zoeken. 
    6. Klik op Hombli en doorloop de stappen.

     

    Lukt bovenstaande niet?

    Lukt het niet om Hombli te koppelen aan Google Home? Dat kan gebeuren. Wij kregen regelmatig deze vraag en dus hebben wij bij onze partner Hombli nagevraagd hoe dit precies zit. Zij geven aan dat er in dit geval contact opgenomen dient te worden met de Hombli Klantenservice. Zij kunnen dan vervolgens met het "device ID" van jouw apparaat een abonnement voor het apparaat aanvragen bij Google en/of Amazon, zodat jij, als klant, gebruik kan maken van hun streaming services.

    Wanneer jij dus tegen een probleem aanloopt adviseren wij jou om via deze pagina contact op te nemen met Hombli. Vernoem in het formulier jouw "device ID" en dat je bent doorverwezen door Smartbright.nl. Zij helpen je dan graag verder.

     

    Advies van de specialist over Hombli Smart Home?

    Wil jij graag een stukje extra advies over een bepaald onderwerp? Heb jij vragen over Hombli en haar producten? Dan kun je altijd terecht bij één van onze specialisten. Wij helpen je graag met een oplossing. Neem eenvoudig contact op met onze klantenservice.

    • Redactie

      Geplaatst op maandag 1 mei 2023 14:31

      Helaas is het niet mogelijk om de Hombli deurbel rechtstreeks aan een Samsung Smart TV te koppelen en de beelden van de deurbel op de TV weer te geven.

      De Hombli deurbel is ontworpen om te worden gekoppeld aan een smartphone of tablet via de Hombli-app, waardoor je de beelden van de deurbel kunt bekijken en communiceren met bezoekers vanaf je mobiele apparaat. Het is niet mogelijk om de Hombli deurbel direct op een Smart TV aan te sluiten.

      Er zijn echter enkele oplossingen om de beelden van de deurbel op je TV te bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld een Chromecast of een andere streaming-dongle aansluiten op je TV en vervolgens de Hombli-app op je mobiele apparaat gebruiken om de beelden van de deurbel naar de TV te streamen.

      Een andere mogelijkheid is om een slimme beveiligingscamera aan te schaffen die compatibel is met je Smart TV. Deze camera's kunnen meestal worden gekoppeld aan de TV en via een app op de TV of op je mobiele apparaat worden bediend en bekeken. Let er bij het aanschaffen van een beveiligingscamera op dat deze geschikt is voor buitengebruik en beschikt over functies zoals bewegingsdetectie en nachtzicht om je huis optimaal te beveiligen.

    Toon meer

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen