Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk van der Spek - Vrijdag 29 December 2021

    Dé kooptips voor slimme buitenverlichting? Bekijk ze hier!

    Niet iedereen koopt elke dag slimme buitenverlichting en daarom voelde wij, van Smartbright.nl, ons geroepen om eens te duiken in de kooptips bij die slimme buitenverlichting komen kijken. Waar moet je nu écht op letten wanneer je de slimme buitenverlichting wilt gaan kopen? Je leest het hier!

    Is de smart buitenlamp te koppelen aan de rest van het huis?

    Waarschijnlijk heb je, alvorens je aan de slag gaat met de slimme buitenverlichting, ook al andere soorten slimme apparaten in huis verwerkt. Het is daarom in de meeste gevallen wenselijk dat de nieuwe buitenverlichting ook op een smart manier kan samenwerken met de bestaande smart home. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van hetzelfde protocol, maar ook aan het gebruik van hetzelfde platform. Heb jij op dit moment een smart home die draait op Google Home? Zorg dan dat ook de slimme verlichting hierop aangesloten kan worden.

    Lees hier alles over de voordelen van slimme buitenverlichting!

     

    Let goed op de waterdichtheid

    Een buitenlamp die onderdeel uitmaakt van de slimme buitenverlichting moet natuurlijk wel tegen een bepaalde hoeveelheid vocht kunnen. Elektriciteit en vocht gaan immers niet goed samen. Om hier een duidelijk beeld in te geven is er een waarde gerealiseerd waarmee de mate van vochtbestendigheid van de lamp wordt aangeduid, de zogenoemde IP-waarde van de buitenlamp.  Let hier dus goed op!

    Controleer hoe de buitenlamp kan worden gemonteerd

    Hoogstwaarschijnlijk heb je al een gewenst beeld in je hoofd van welke uitstraling de lamp moet hebben en waar deze precies moet komen. In veel gevallen wil het echter weleens voorkomen dat de montage van de nieuwe buitenverlichting ervoor zorgt dat het gewenste scenario voor plaatsing niet helemaal mogelijk is. Moet de lamp bijvoorbeeld aan de muur worden gemonteerd of moet deze in de vlonder worden verwerkt. Denk hier goed over na en let goed op of dit mogelijk is.

     

    Slimme buitenverlichting met Philips Hue Outdoor

    Philips Hue staat enorm bekend om de smart lampen voor binnen, maar waarom dit niet ook voor buiten mogelijk maken? Om hier op in te spelen is Hue gekomen met Philips Hue Outdoor, ook wel bekend als Philips Hue Buitenverlichting. Lantaarns, wandlampen, maar ook verlichting op een prikstok behoren hierbij tot de mogelijkheden. Zo kun je de verlichting in de achtertuin en op de oprit precies laten aansluiten op de omgeving en zelfs laten samenwerken met andere slimme apparaten en/of de verlichting binnen in huis. Let er bij Philips Hue echter wel op of je een bridge nodig hebt om de verlichting samen te laten werken met andere slimme apparaten in huis.

     

    Advies van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen