Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jim van der Velden - Vrijdag 25 December 2021

    De voordelen van slimme buitenverlichting op een rij!

    Niet iedereen koopt elke dag slimme buitenverlichting en daarom voelde wij, van Smartbright.nl, ons geroepen om eens te duiken in de voordelen die slimme buitenverlichting heeft. Wat zijn de voordelen en wat schiet je er nu eigenlijk mee op om ook de buitenverlichting smart te maken? Je leest het hier!

     

    Betere beveiliging

    Door te kiezen voor slimme buitenverlichting is het mogelijk om de verlichting zo te gebruiken en in te richten dat dit bijdraagt bij de beveiliging van je woning. Wil je dat er licht aanspringt wanneer er iemand in een bepaald gedeelte rondom het huis loopt? Dat kan eenvoudig door een sensor te plaatsen. Ook is het mogelijk om met de slimme buitenverlichting bepaalde elementen van het huis zelf te verlichten. Voorkom dat er donkere hoekjes zijn waar de ongewenste bezoekers hun tijd kunnen nemen om hun weg naar binnen te verkrijgen.

    Verhoogde veiligheid

    Naast een betere beveiliging is het met slimme buitenverlichting ook om de veiligheid te verhogen in de zin van bijvoorbeeld het verlichting van opstapjes of het duidelijk aangeven van eventuele obstakels. Voorkom dus eenvoudig dat je struikelt over dat vervelende randje. Wel zo fijn!

     

    Upgrade voor de sfeer

    Ook slimme buitenverlichting kan vaak, net zoals de reguliere slimme verlichting, worden ingesteld op kleur en sterkte. Hierdoor is het met enkele drukken op de knop mogelijk om de sfeer in de tuin en rondom de rest van het huis flink te upgraden. Zorg voor een warmere sfeer waar dit gewenst is of zorg bijvoorbeeld voor een romantische sfeer onder de overkapping in de tuin. Dat is nog eens gezellig!

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Koppelen met de rest van het slimme huis

    Omdat de slimme buitenverlichting ook smart is, is dit te koppelen met de rest van de slimme producten in huis. Beschik jij over slimme verlichting binnen, slimme stekkers en/of slimme speakers? Dan is het mogelijk om de slimme buitenverlichting hiermee te laten communiceren en samen te laten werken.

    Slimme buitenverlichting met Philips Hue Outdoor

    Philips Hue staat enorm bekend om de smart lampen voor binnen, maar waarom dit niet ook voor buiten mogelijk maken? Om hier op in te spelen is Hue gekomen met Philips Hue Outdoor, ook wel bekend als Philips Hue Buitenverlichting. Lantaarns, wandlampen, maar ook verlichting op een prikstok behoren hierbij tot de mogelijkheden. Zo kun je de verlichting in de achtertuin en op de oprit precies laten aansluiten op de omgeving en zelfs laten samenwerken met andere slimme apparaten en/of de verlichting binnen in huis.

    Philips Hue Outdoor Lightstrip

    Wie zegt dat slimme lampen in de vorm moeten komen van een bolletje? Waarom kan dit niet anders? Dat is wat de ontwikkelaars bij Philips Hue moeten hebben gedacht toen zij aan de slag gingen met de Hue Outdoor Lightstrips. Een flexibele strip volledig verzien van verlichting met een maximale lengte van maar liefst 5 meter. Leid de strip langs een hek, om een boom, rond een bloemperkje of waar dan ook. De lightstrip kan tot 5 meter worden verlengd en biedt ongekende mogelijkheden.

    Philips Hue Outdoor Sensor

    Bedien je buitenlampen automatisch met een Philips Hue buitensensor. De sensor werkt op batterijen en is volledig draadloos, dus je kunt hem overal aanbrengen. Zodra je er langsloopt, gaan je lampen aan. Gebruik de Hue app om je bewegingssensor aan te passen en je instellingen af te stemmen op het moment van de dag. Hang de Hue Outdoor Sensor bijvoorbeeld boven de garagedeur en richt deze op de weg, dan springt de verlichting aan wanneer je de oprit oprijdt. Dat is makkelijk!

    Advies van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen