Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dirk van der Spek - Woensdag 27 Oktober 2021

   Hoe werkt de stroomvoorziening voor een slim deurslot?

   Heb je besloten om een slim slot te kopen? Weet je nog niet welke? Het is goed om de modellen te vergelijken op de constructie, functies en ook de stroombronnen. We helpen je graag hiermee. Je moet een goede en weloverwogen beslissing kunnen maken. Laten we direct naar de stroomvoorziening springen.

    

   Stroomvoorziening van een slim slot

   De slimme sloten zijn niet altijd direct aangesloten op het stroomnet. Er zijn verschillende opties. Zo zijn er slimme sloten met vervangbare batterijen. Hier gaan vaak de AA batterijen in. Ook zijn er slimme sloten met een accu die je kunt opladen. Het is belangrijk om te kijken hoe lang de accu’s mee kunnen gaan. Je wilt niet altijd alles vervangen of de batterij moeten opladen als je er niet bent.

    

   Vervangbare batterijen

   Batterijen zijn snel en eenvoudig te vervangen. Ze nemen wel meer ruimte in beslag en zorgen voor een groter dan gewenst slim slot. Ze gaan meestal ook minder lang mee dan een oplaadbare accu op een lading kan meegaan. Een groot risico is vaak ook hoe je moet beoordelen hoeveel energie de batterijen nog hebben. Het is belangrijk om een voorraad batterijen te hebben om ze wanneer nodig te vervangen. Het kan voorkomen dat ze op zijn en het slot daardoor niet meer opengaat. Geen prettige gedachte. Eigenlijk is het bij een korte termijn verhuur van een huis of een kantoor niet handig. Het is eigenlijk geen optie in onze ogen. Kies dan voor een accu bij het slimme slot.

    

   Slim ontgrendelen

   Het mooie aan een slim slot is natuurlijk dat je het kunt ontgrendelen met een app op de smartphone of iPhone. Via een app is het mogelijk om de deur dicht te doen en weer open. Het is ideaal als iemand even wat moet komen brengen of ophalen. Helemaal in combinatie met een slimme camera is het nog veiliger. Je kunt dan echt zien wie er voor de deur staat.

    

   Smart slot en Smart home integratie

   Het is natuurlijk mogelijk om het slimme slot te integreren in het slimme huis. Iets wat we net al aangegeven door het te laten samenwerken met de slimme camera’s en slimme verlichting. Het zal dan allemaal gesynchroniseerd gaan en het leven wordt er nog gemakkelijker door. Waar het nu nog nieuw is, zal het binnenkort de nieuwe standaard zijn om een slim huis te hebben. Gemak dient de mens!

    

   Advies van onze specialisten

   Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

   Haal meer uit jouw smart home

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »