Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jim van der Velden - Zaterdag 24 Oktober 2021

  Toegangssysteem voor kantoor met een slim slot? Hoe? Zo!

  Het is mogelijk om een slim slot te gebruiken in plaats van een toegangssysteem met pasjes voor een kantoor. Het zal nooit meer voorkomen, dat iemand een pasje kwijt is. Het is ideaal om een slim slot in te zetten als toegangssysteem. We vertellen je er graag meer over.

   

  Wat kosten toegangspasjes voor een kantoor aan tijd?

  Wat nu als het mogelijk is om op een gemakkelijkere en eenvoudigere manier een toegangssysteem te krijgen? Veel beheerders zullen het slimme slot omarmen en nooit meer los willen laten. Het maakt hun leven een stuk gemakkelijker. Als iemand zijn pasje is vergeten of kwijt is moet die persoon natuurlijk wel naar binnen om zijn werk te doen. Toch? Dan moet de beheerder ingeschakeld worden, die liever wat anders doet dan voor de pasjes zorgen en mensen binnenlaten zonder pasje.

   

  Waarom voor een nieuw systeem kiezen?

  Veel mensen werken tegenwoordig op afstand. Het is dan niet meer nodig om een pasjessysteem te gebruiken om naar binnen te kunnen. Mensen komen op verschillende dagen en ook tijden. Het is eigenlijk onmogelijk om dit allemaal bij te houden. We hebben dan nog niet eens over al die tijd die het kost om de pasjes te vervangen of die verloren gaan. Het is ook zo dat veel werknemers naar verschillende kantoren reizen en dan ook weer geautoriseerd moeten worden voor een andere locatie. Het is veel gedoe voor de beheerders. Met slimme sloten ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

   

  Met een slim slot is het gemakkelijker

  Het is eenvoudiger om de toegang te geven en ook weer in te trekken Daarnaast is het heel gemakkelijk om bij te houden wie er wel of niet in mag. Het lijkt simpel. Het is ook simpel. Tedee maakt het allemaal mogelijk. Ze zijn een specialist op het gebied van slimme sloten. Graag vertellen we je er meer over.

  Schrijf je in voor de Bright Community!

  Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

  *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

  Wat is een slim slot eigenlijk?

  Een slim slot is simpelweg een apparaat wat over je normale slot gaat. Het is een slot wat vervolgens op afstand is te openen via een app op de smartphone. De app houdt alle activiteiten bij. Zo weet je precies wie wel of niet op kantoor is. Het is handig om ook mensen even binnen te laten om een pakketje af te laten leveren. Het slimme slot behoudt de mogelijkheden van het normale slot. Je kunt nog steeds de normale sleutel gebruiken bij het slot. Het is daarnaast ook mogelijk om via de app mensen toe te laten.

   

  Hoe het werkt? Een slim slot?

  Een slim slot kun je gebruiken via een app op een smartphone of tablet. Je drukt op de knop om het slot te ontgrendelen. Ook kun je de deur goed sluiten als iemand dit niet correct heeft gedaan. Via een bluetooth verbinding is het ook mogelijk om het slot automatisch te laten ontgrendelen als je in de buurt komt. Het slot heeft een oplaadbare batterij ingebouwd. Je hoeft niet continu de batterij te vervangen. De app laat je trouwens weten als het slot bijna leeg is. Je laadt het slot dan op met de lader en een klein kabeltje. Eigenlijk gebeurt dit net als bij een telefoon.

   

  Hoe gaat het slimme slot om met het toegangsbeheer?

  Het toevoegen van een gebruiker gaat via de app heel gemakkelijk. Je kunt proces bij het onboarden van een medewerker toevoegen. Het kan dan zelfs automatisch worden uitgevoerd. Het kan ook vanuit de app. De gebruiker krijg een mail om de app te downloaden. Gebruikers verwijderen gaat bijna net zo gemakkelijk. Je trekt de rechten in van een gebruiker.

   

  Advies van onze specialisten

  Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen