Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Rosanna van Dam - Donderdag 22 Oktober 2020

  De ideale slimme stekker voor Alexa

  Het is in veel gevallen noodzakelijk om gebruik te maken van een slimme stekker als je jouw hele woning slim wilt maken. Eigenlijk is er geen ontkomen aan het gebruik van slimme stekkers. Daarnaast is het vaak ook een van de meest eenvoudige manier om een lamp of ander apparaat smart te maken. Het begrip slimme stekkers wordt steeds De slimme stekkers maken de “domme” apparaten gemakkelijk slim. Om deze reden worden ze veel gebruikt en gekocht. De slimme stekker komt tussen het stopcontact en het apparaat te zitten. De lamp of het apparaat is nu ook op afstand te bedienen. Natuurlijk kun je het ook met een stemcommando gebruiken in combinatie met Amazon Alexa.

  De virtuele assistent

  Alexa is de virtuele assistent van Amazon. Het is vernoemd naar de bibliotheek van Alexandrië. Amazon Alexa is voor steeds meer apparaten te gebruiken. Je geeft Alexa een stemcommando en vervolgens wordt het uitgevoerd. Alexa kan de muziek af laten spelen, een alarm instellen of bijvoorbeeld de verlichting aan of uit laten gaan. Ook is het mogelijk om informatie op te vragen, zoals het weer, de files en andere informatie. Het is heerlijk om hier gebruik van te maken.

  Slimme stekkers

  De slimme stekkers hebben altijd een randaarde F. In de hele wereld zijn er veel verschillende stekkers. In Europa gebruiken we randaarde F. Het wordt ook in Nederland gebruikt. Er zijn verschillende slimme stekkers welke gebruikt kunnen worden samen met Alexa. Laten we ze kort met je bespreken. Kies een goede slimme stekker om zo het hele huis te veranderen.

  De Woox R5024

  Het is een smart plug. Het is een slimme stekker welke voor Tuya Smart is gemaakt. Het is simpel en gemakkelijk te gebruiken. Ook is de prijs erg aantrekkelijk. Het is ideaal om de stekker met Alexa te laten samenwerken of met Google Home. De stekkers bieden je de volledige en optimale controle op elektrische apparaten. Je kunt zo op afstand alle apparaten gebruiken en bedienen. Ook helpt de stekker om energie te besparen.

  De Hombli

  Het is een bekende slimme stekker. Hij doet ook dienst als energiemeter. De apparaten welke er op aangesloten zijn kun je op afstand bedienen. Je kunt ze ook met Google Assistent en Alexa gebruiken. Ook is het mogelijk om timers en hele schema’s te gebruiken. Het is de moeite waard om het te gebruiken. Je kunt de hele woning slim maken met de slimme stekker van Hombli.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen