Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Amazon Alexa | Het Amazon smart home platform

  Waar veel mensen vaak de fout mee in gaan is dat ze denken dat Google en haar platform door haar bekendheid ook de grootste zijn, dit is echter niet het geval. Amazon heeft met haar platform Amazon Alexa net zo goed een grote speler in handen. Ten opzichte van Google heeft Amazon Alexa echter wel enkele nadelen. Zo is Amazon Alexa officieel niet actief in Nederland. Het resultaat? Geen ondersteuning van de Nederlandse taal op het platform. Daarnaast zijn, omdat ze in Nederland officieel niet actief zijn, ook niet alle ondersteunde producten in Nederland te verkrijgen. Het is een erg interessant platform, maar er is wel iets meer moeite voor nodig om het geheel goed voor elkaar te krijgen.

  Lees meer over andere platforms

  Uiteraard is er niet maar één platform beschikbaar. Lees je dus vooral goed in over alle platforms en de bijbehorende mogelijkheden. Bij Smartbright.nl hebben wij speciaal voor jou alvast wat informatie verzameld over de volgende platforms. Neem gerust een kijkje!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen