Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 27 Augustus 2023

    4 innovaties die plaatsvinden op het gebied van een smarthome

    Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een smarthome. Woningen die deze soort technologie bevatten, kunnen immers erg handig zijn. Door de hoge vraag naar smart homes, vinden er ontzettend veel innovaties plaats op dit gebied. Wil jij graag ontdekken wat deze innovaties zijn? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen, want in deze blog vertellen we je over 4 verschillende innovaties die plaatsvinden op het gebied van een smarthome. Lees dus  snel verder om meer te weten te komen hierover.

    Woonunits met automatisch smart functies

    De eerste innovatie die het benoemen waard is, zijn woonunits met automatische smart functies. Door het grote woningtekort in Nederland, is woonunits kopen steeds populairder geworden. Daardoor hebben sommige bedrijven besloten om smart technologie in dit soort units te verwerken. Hierdoor worden woonunits een meer aantrekkelijke optie voor mensen die een modern huisje willen hebben. Denk dan aan zaken als het hebben van Google Home, maar ook slimme beveiliging zit in dit soort woonunits verwerkt. Tevens is een slimme thermostaat te vinden in dit soort units. Dit is dus een reuze stap op het gebied van innovatie van smart homes.

    Geautomatiseerde stembesturing

    Een andere veelbelovende innovatie in de wereld van smart homes is geautomatiseerde stembesturing. Door middel van dit systeem kun je eenvoudig commando's geven aan je huis, zonder ook maar een vinger te hoeven opsteken. Het systeem leert zelfs van je gewoontes en kan zich aanpassen aan je schema. De integratie van spraakbesturing in smart homes zoals met Google Home  tilt het gemak naar een geheel nieuw niveau en wordt steeds populairder onder huiseigenaren.

    Slimme beveiligingssystemen

    De derde innovatie binnen de smarthome wereld zijn de slimme beveiligingssystemen. Deze systemen overtreffen de traditionele beveiliging door het gebruik van geavanceerde technologieën zoals bewegingssensoren, slimme camera's en automatische alarmen. Ook verbinden ze al deze elementen naadloos met je smartphone, zodat je in real-time op de hoogte kunt blijven van wat er in en rond je huis gebeurt. Dit maakt het mogelijk om direct te reageren op mogelijke dreigingen en biedt een nieuw niveau van gemoedsrust voor huiseigenaren.

    Thermostaat bediening op afstand

    De laatste innovatie in de wereld van smart homes is de thermostaat bediening op afstand. Het vermogen om de temperatuur van je huis waar je ook bent te regelen is een enorm voordeel. Dit stelt huiseigenaren in staat om hun energieverbruik te optimaliseren en te besparen op hun energierekening. Door de thermostaat op afstand te bedienen, kun je ervoor zorgen dat je huis altijd de perfecte temperatuur heeft, ongeacht of je op het punt staat om thuis te komen van het werk of dat je op vakantie bent. Deze technologie geeft je daardoor niet alleen meer controle over je wooncomfort, maar draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen