Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Heb jij vragen of krijg jij graag advies? Vraag het onze klantenservice!

  Naar de klantenservice

  Wolf-Garten

  Wie aan tuinwerkzaamheden denkt, denkt onwillekeurig toch ook vaak aan het tuingereedschap van het Duitse merk Wolf-Garten. Nog steeds heeft het bedrijf met een rijke historie niets aan populariteit ingeboet. Sterker nog, nog elke dag ontwikkelt Wolf-Garten zich om zo steeds te kunnen voldoen aan de wensen vanuit de markt. Daarbij spelen ook de rob Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Wie aan tuinwerkzaamheden denkt, denkt onwillekeurig toch ook vaak aan het tuingereedschap van het Duitse merk Wolf-Garten. Nog steeds heeft het bedrijf met een rijke historie niets aan populariteit ingeboet. Sterker nog, nog elke dag ontwikkelt Wolf-Garten zich om zo steeds te kunnen voldoen aan de wensen vanuit de markt. Daarbij spelen ook de robotmaaiers een steeds belangrijkere rol binnen het productaanbod van dit betrouwbare merk.

  Focus op bouwen, delen en ontzorgen

  Wolf-Garten legt de focus op bouwen, delen en ontzorgen. Het heeft een heel breed aanbod van producten als robotmaaiers, handkooimaaiers, elektro/accumaaiers, zitmaaiers, verticuteermachines, grasscharen, gazonmaaiers, strooiers en slangenwagens en handschoenen. Deze producten zijn bedoeld voor boom, struik en heg, voor bodem, bloemen, groente en winter, vallen onder het multi-star systeem, onder de categorie tuinmachines op accu of onder graszaad en meststoffen. Mensen met groene vingers zweren al jarenlang bij de betrouwbare en moderne producten die Wolf-Garten in de herkenbare rode en gele kleuren aanbiedt.

  Nieuwe markten aanboren

  Wat Wolf-Garten wil is heel eenvoudig: het wil plezierig tuinieren bieden en wil steeds weer nieuwe technieken ontwikkelen, technieken die het werken in de tuin steeds gemakkelijker moeten maken. En ondanks de uitstekende naam die Wolf-Garten heeft, zoekt het nog steeds naar wegen om nieuwe markten aan te boren. Daarbij is alleen de hoogste kwaliteit voldoende, kwaliteit de Wolf-Garten toch betaalbaar probeert te houden. Oog voor de nieuwste technieken is ook iets wat in het DNA van dit merk zit opgesloten.

  Zeer fraai en compleet aanbod robotmaaiers

  Daarom ook zijn de robotmaaiers ondertussen volledig geïntegreerd binnen het aanbod van het Duitse merk. Niet voor niets beschikt Wolf-Garten ondertussen over een heel fraai assortiment robotmaaiers, die geruisloos en geheel zelfstandig het gazon kort houden. Daar hoeft tegenwoordig amper nog een mens aan te pas te komen. Wolf-Garten biedt in dat kader de Loopo S serie in de vorm van de S150, de S300 en de S500. Daarnaast is er de M-lijn met de M1000, de M1500 en de M2000. Op dit moment is de Loopo M2000 de grote meneer onder de Wolf-Garten robotmaaiers. Ongetwijfeld zal ook deze gigant echter die positie in moeten leveren, gezien de innovatiedrang van het merk.

  Meer dan alleen maar tuingereedschap met een steel

  Deze slimme Loopo M2000 heeft ook echt wat te bieden overigens. Zo is sprake van een dynamische terugkeer naar het basisstation om zo de sporen in het gras zo beperkt mogelijk te houden. Ook laadt de M2000 vaker op, want gebleken is dat op die manier de levensduur verlengd kan worden. Je bedient alle robotmaaiers en dus ook de M2000 met je smartphone en kunt er zelfs voor kiezen om de robotmaaier te bedienen via spraakbesturing. Opvallend is de extreem goede wendbaarheid van de machine, uniek de geboden kantmodus voor super strakke en kortgeschoren randen. Bovendien heb je een online toegangspunt naar MyLoopo, ook al een speciale dienst van Wolf-Garten. Met de robotmaaiers laat Wolf-Garten zien dat het met de tijd mee gaat en heel veel meer is dan tuingereedschap met een steel.

  Heb jij vragen? Stel die dan aan onze specialisten!

  Omdat wij, bij Smartbright.nl, als doel hebben om Nederland binnen korte tijd zo 'slim' mogelijk te maken hebben wij een x-aantal slimme koppen voor je geregeld die ook jou graag helpen bij het beantwoorden van vragen en het maken van keuzes. Hoe je deze slimme koppen bereikt? Door een mailtje te sturen naar [email protected]!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen