Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Heb jij vragen of krijg jij graag advies? Vraag het onze klantenservice!

  Naar de klantenservice

  Robomow

  De tijd dat je zelf achter de grasmaaier liep te zweten is al lang verleden tijd. Je laat tegenwoordig je gras maaien, gewoon door je eigen robotmaaier. Met de Royal RS, de RC Stylish en de RX Clever heeft Robomow drie robotmaaiers van de buitencategorie en respectievelijk geschikt voor 2600, 1200 en 200 vierkante meter gazon. De robotmaaiers zijn Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  De tijd dat je zelf achter de grasmaaier liep te zweten is al lang verleden tijd. Je laat tegenwoordig je gras maaien, gewoon door je eigen robotmaaier. Met de Royal RS, de RC Stylish en de RX Clever heeft Robomow drie robotmaaiers van de buitencategorie en respectievelijk geschikt voor 2600, 1200 en 200 vierkante meter gazon. De robotmaaiers zijn sterk, behendig, slank en slim. Bovendien schaf je er talloze aantrekkelijke accessoires bij aan.

  Je communiceert via je smartphone met je robotmaaier van Robomow

  Met RoboConnect + kun je via je smartphone communiceren met je robotmaaier. Je bedient de robotmaaier dan gewoon met je telefoon, iets dat je overigens ook via een webapp of via spraakbesturing kunt doen. Handig van RoboConnect + is bovendien dat als je robotmaaier gestolen wordt, je vaak al binnen enkele seconden kunt zien waar de maaier zich bevindt. Robomow biedt je als eigenaar van een robotmaaier RoboZone aan. In dat geval kun je je gras laten maaien in aparte zones, zones ook die niet meteen in verbinding zijn met het basisstation. RoboZone Mobiel is perfect als er bijvoorbeeld geen stopcontact in de nabije omgeving voorhanden is.

  Bij je Robomow koop je tal van interessante accessoires

  De accessoires die je bij deze robotmaaiers van Robomow kunt kopen, zijn talrijk. Zo kun je bijvoorbeeld een RoboHome voor je trouwe vriend kopen. Hij staat daardoor in zijn eigen ‘garage’ en is zo beschermd tegen regen en andere slechte weersomstandigheden. Bovendien houd jij je maaier zo mooi schoon. Verder kun je kiezen voor extra bede wielen, voor een multireiniger en spijkerbanden zodat jouw Robomow nog betere grip op het gazon heeft.

  Robotmaaiers van Robomow zijn altijd echte teamspelers

  Al snel na aankoop zie je dat de Robomow een eigen plekje in jouw leven en in je tuin inneemt. Plaats de robotmaaier overigens bij voorkeur in een border, in de buurt van het te maaien gazon in elk geval. In alles zijn de geavanceerde en zeer slimme robotmaaiers van Robomow echte teamspelers, teamspelers die zich gemakkelijk laten leiden door smartphones. Steeds doen de robotmaaiers hun werk geruisloos en helemaal zelfstandig. Met een robotmaaier krijg je tijd om andere en leukere dingen te doen en de maaiers van Robomow worden bewezen steeds intelligenter. Zo vinden de maaiers steeds zelf de weg naar het basisstation terug en kunnen ze na verloop van tijd zelf hun activiteiten inplannen.

  Amper nog menselijke interventie

  Uiteraard kun je wel zelf steeds de regie blijven houden; uiteindelijk moet een robot immers doen wat jij wenst. De slimme robotmaaiers van Robomow behoeven amper nog menselijke interventie. Dat is in het geheel niet meer nodig. En is er iets, dan communiceer je dat via je smartphone, ongeacht waar jij zelf op dat moment bent. Zo word je gazon beter gemaaid en wordt het groener bovendien Het is bewezen dat jouw gazon op de beste wijze gemaaid wordt als je gebruik maakt van de maaiers van Robomow. Het gras wordt groener en de afgesneden grasdeeltjes worden als mulch gebruikt en dienen als extra voeding voor je gras.

  Heb jij vragen? Stel die dan aan onze specialisten!

  Omdat wij, bij Smartbright.nl, als doel hebben om Nederland binnen korte tijd zo 'slim' mogelijk te maken hebben wij een x-aantal slimme koppen voor je geregeld die ook jou graag helpen bij het beantwoorden van vragen en het maken van keuzes. Hoe je deze slimme koppen bereikt? Door een mailtje te sturen naar [email protected]!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen