Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dirk van der Spek - Maandag 29 Maart 2022

  Welke soort Sim Only abonnement moet je nemen?

  Waarschijnlijk heb jij een telefoon en ben jij opzoek naar een Sim Only abonnement. Sim Only is een heel voordelige manier om op je huidige telefoon te bellen, sms’en en internetten. Zonder het kopen van een nieuwe telefoon kan jij gelijk beginnen met een Sim Only abonnement. Echter, zijn er veel verschillende providers en ook verschillende Sim Only abonnementen. Je hebt op de markt KPN, T-mobile, Ben en enzovoort. Binnen de soorten abonnementen is het mogelijk om een jaar contract te nemen of zelfs een maandelijkse opzegbare Sim Only Waar moet je een Sim Only abonnement aanschaffen en welke soort Sim Only abonnement moet je nemen?

  Waar moet je een Sim Only abonnement aanschaffen?

  De provider die de voordeligste sim only heeft is Ben. Bij Ben kan je kiezen voor een Sim Only abonnement dat maandelijks opzegbaar is, of voor een contract van 12-24 maanden. De goedkoopste Sim Only abonnement bij Ben kost maar 6,50 euro per maand. In vergelijking met de andere goedkoopste Sim Only provider hollandsnieuwe is dit 1 euro goedkoper, en in vergelijking met Vodafone en KPN is Ben 7 euro gemiddeld goedkoper. Hierdoor betekent dat je bij Ben zeker het voordeligst uitkomt. Waarom is het bij Ben zo goedkoop? Dit komt, omdat Ben het belangrijk vindt dat je geld overhoudt voor andere dingen.

  Welke soort Sim Only abonnement moet je aanschaffen?

  Er zijn verschillende soorten Sim Only abonnementen bij Ben aan te schaffen. Je kan gaan voor een contract van 12-24 maanden of zelfs voor een maandelijks opzegbaar Sim Only. Als je namelijk al wat zeker van je zaak bent dat je meer dan een jaar je Sim Only wil behouden, kan je beter voor een jaar contract gaan. Het is voordeliger om het 12-24 maanden contract te nemen. Daarnaast wanneer je altijd zelf de keuze wil nemen om toch niet meer een Sim Only abonnement te nemen. Is het beter om een maandelijks opzegbaar Sim Only aan te schaffen. Verder zijn er Sim Only abonnementen met limieten qua beltegoed, internetten. Hierin is het ook weer afhankelijk aan jouw gebruik in bellen en internetten. Wanneer je bijvoorbeeld heel veel belt en internet is het natuurlijk beter om een onbeperkt Sim Only te nemen.

  Kortom, op de vraag welke soort Sim Only abonnement je moet nemen is afhankelijk aan jouw toekomst instelling met het Sim Only abonnement. Als je al weet dat je een jaar lang het Sim Only abonnement zal nemen is het beter om een jaarcontract te nemen, en als je meer controle wil hebben voor het afzeggen van een contract. Is het beter om een maandelijks opzegbaar contract te nemen.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen