Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jorik van der Heide - Woensdag 24 September 2022

  Met deze tips ben je altijd online!

  Het is bijna niet meer weg te denken, een online wereld. Zelfs op bergen zijn er wifi punten geïnstalleerd, zodat de wandelaars in geval van nood op tijd hulp kunnen krijgen. Maar wat zijn nou de punten waar je op moet letten bij het afsluiten van een nieuw abonnement? Dat gaan we je vertellen in deze blog.

  Providers

  In Nederland kennen we een paar providers en de meest bekende zijn wel KPN, Vodafone en T-mobile. Elke provider biedt in principe hetzelfde aan, namelijk een telefoon abonnement met verschillende snelheden. Toen 5G uitkwam kon je alleen bij de grote providers een een 5G abonnement afsluiten. Wilde je super snel internet hebben? Dan moest je overstappen naar de grote providers omdat de kleine providers destijds nog geen 5G aangeboden. 

  Abonnementen 

  Er zijn verschillende soorten abonnementen die we in nederland kunnen afsluiten, zoals  een sim only abonnement of een telefoonabonnement. Het grote verschil tussen deze twee abonnementen is dat bij een sim only je alleen een abonnement afsluit. Hiervoor moet je dus zelf een nieuwe telefoon aanschaffen of je huidige telefoon nog een tijd gebruiken. Bij een telefoonabonnement krijg je naast het abonnement ook een telefoon. Voor een vast bedrag per maand kan je deze aflossen of eenmalig de kosten van de telefoon afbetalen. Over het algemeen is het voordeliger om een sim only abonnement af te sluiten, alleen veel providers bieden nu ook goedkopere telefoon abonnementen aan, waarbij een telefoon voor een scherpe prijs een optie is. Gebruik Welk abonnement het voordeligst is voor jou hangt af van je eigen telefoon gebruik. De gebruikers zijn als volgt de nauwelijkse, basis, gemiddeld en groot gebruiker. Voor iemand die alleen zijn telefoon gebruikt voor het bellen en niet om op het internet zit, kunnen we een nauwelijkse gebruiker noemen en hoeft alleen een abonnement af te sluiten voor bellen en sms'en. Voor de andere gebruiker ligt het eraan hoe vaak ze het internet gebruiken. Als je films of series wilt kijken via je telefoon zonder wifi, dan ben je een groot gebruiker en heb je hiervoor veel internet nodig. Aan de hand van de internetgebruik wordt gekeken naar hoeveel MB's je per maand nodig hebt en kan je hiervoor een passend abonnement vinden. 

  Telefoon

  Als er is bepaald voor welke provider je gaat, welk abonnement je gaat afsluiten en wat voor telefoongebruiker je bent. Komt nu de grote vraag voor welke telefoon ga je. Er zijn een aantal aspecten waar een goede telefoon aan moet voldoen. Alles gaat tegenwoordig sneller en daar moet een telefoon ook aan voldoen. Ook worden de telefoon steeds groter en groter, dus let goed op het formaat van je telefoon. Tegenwoordig zijn er mini en maxi formaten beschikbaar voor je telefoon. Daarnaast is het handig om naar de ander functies te kijken die de telefoon beschikbaar stelt, zoals de functie van de camera en andere applicaties die je telefoon kan aanbieden.   

  Voor het afsluiten van een telefoonabonnement is het handig om te kijken, welk abonnement het beste voor jou is door met je telefoongebruik rekening te houden. Ook je telefoon moet aan een  aantal voorwaardes voldoen.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen