Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lisa - Zondag 26 Juni 2021

    Kies ik een Wi-Fi babyfoon of IP-camera?

    Verwacht jij binnenkort een kleintje? Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Wat een prachtig nieuws! Met een kleine op komst wil jij natuurlijk niets anders dan het beste voor jouw kind. Daarom is het goed om na te denken over de (slimme) babyfoon en hoe jij dit het beste denkt te gaan op te lossen. Kies jij bijvoorbeeld voor een Wi-Fi babyfoon of een IP-camera? Wij, van Smartbright.nl, leggen uit wat de voor- en nadelen zijn. Wel zo makkelijk!

     

    Wat is het verschil tussen een IP-camera en een Wi-Fi babyfoon?

    Eigenlijk zit er niet zo gek veel verschillen tussen de beide producten. Het zijn immers allebei camera's die vaak vrij veel van dezelfde functies hebben. Echter is het wel zaak om te letten op bepaalde specificaties van deze verschillende productsoorten. Wil jij bijvoorbeeld door de camera kunnen communiceren met de kleine? Niet elke IP-camera kan dit. Daarnaast is het voor een babyfoon niet altijd mogelijk om te koppelen met de rest van je slimme producten zoals bijvoorbeeld de slimme verlichting of de slimme speaker.

     

    Wi-Fi babyfoon kiezen of IP-camera

     

    Waarom kiezen voor een IP-camera?

    Vaak is er met een IP-camera vrijwel hetzelfde mogelijk als met een babyfoon, alleen hebben slimme beveiligingscamera's zoals IP-camera's nog wat extra voordelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de extra koppelingsmogelijkheden met de rest van de smart home, maar ook aan het gebruik nadat de camera niet meer nodig is bij de kleine op de kamer. Plaats de camera bijvoorbeeld ergens anders in -en rondom het huis zodat deze zijn geld nóg meer dan waard is. Let er hierbij overigens wel op of je een IP-camera voor binnen of een IP-camera voor buiten aanschaft.

     

    Waarom kiezen voor een Wi-Fi babyfoon?

    Een hoop voordelen dus bij de IP-camera's, maar waarom zijn er dan toch mensen die kiezen voor een Wi-Fi babyfoon? Dit heeft er vooral mee te maken dat de mogelijkheden, functionaliteiten en achtergrond van een Wi-Fi babyfoon écht gericht is op het in de gaten houden van de kleine en bij een IP-camera is dit niet dé focus. Daarnaast is er een enorme verbeterslag aan de gang op de markt van slimme babyfoons. 

     

    Advies op maat van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen