Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 24 Augustus 2023

  Wat zijn elektrische plisségordijnen?

  Ben je op zoek naar geschikte raambekleding voor jouw woning, bijvoorbeeld na een verhuizing of omdat jouw huidige raamdecoratie aan vervanging toe is? Dan heb je wellicht al overwogen om te kiezen voor elektrische plisségordijnen. Zo niet, dan geven we je graag een aantal redenen om dit toch te overwegen. Ze hebben immers een hoop voordelen te bieden ten opzichte van niet-elektrische raambekleding. In dit artikel vertellen we je meer over elektrische plisségordijnen!

  Wat is een elektrisch plisségordijn? 

  Elektrische plisségordijnen zijn gordijnen die door een elektrische motor worden aangedreven en daardoor ook op afstand te bedienen zijn. In de meeste gevallen zit de motor ingebouwd in de bak van het gordijn, maar het kan ook zijn dat deze los wordt opgehangen, vooral wanneer het elektrische gordijn op netstroom werkt. Wanneer het elektrische gordijn op een accu werkt, is de motor vaak niet te zien van buitenaf. Dit heeft voor veel mensen de voorkeur, aangezien je dan geen bedrading weg hoeft te werken. 

  De voordelen van elektrische plisségordijnen 

  Elektrische plisségordijnen bieden een hoop voordelen voor jouw woning ten opzichte van traditionele vormen van raambekleding. Zo kun je nooit meer vergeten om de gordijnen open of dicht te doen als je van huis weg gaat. Mocht je het vergeten, dan kun je ze namelijk op afstand open en dicht doen met behulp van de app die bij de elektrische installatie hoort. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een timer op de gordijnen te zetten, zodat ze iedere dag op vaste tijdstippen open en dicht gaan. Zo hoef je er helemaal niet meer naar om te kijken. En mocht je toch overdag een keer de gordijnen dicht willen hebben, bijvoorbeeld omdat de zon die dag wel heel fel is, dan kun je met jouw stem het gordijn bedienen om het te sluiten! 

  Waar koop je elektrische raambekleding?

  Ben je van plan om elektrische raambekleding aan te schaffen, dan raden wij altijd aan om dit te doen via een specialist, zoals Smartblinds. Door te kopen van een specialist of kenner ben je immers verzekerd van een product van hoge kwaliteit. Daarnaast kun je een specialist altijd om advies vragen indien nodig. Bijvoorbeeld als je nog twijfelt welke vorm van elektrische raambekleding het beste bij jouw woning past. Ten slotte krijg je via een specialist altijd de beste garantie op de producten die je koopt. Dat is natuurlijk een groot voordeel, mocht er ooit een storing zijn in de motor of een ander defect. Je krijgt dit in veel gevallen dan vergoed omdat het onder de garantie valt. Bekijk van tevoren altijd de klantenreviews van een specialist, zodat je ook weet of ze een goede service aanbieden. 

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen