Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Woensdag 29 April 2024

  Wat moet er in een smarthome?

  Een smart home is gewoon een huis waarbij dingen zoals de tv aanzetten, lampen inschakelen of een melding krijgen op je telefoon als er iemand aanbelt, automatisch gebeuren. Je kunt van alles met de telefoon doen en daar heb je niet meer voor nodig dan een goedkope sim only abonnement. In een smart home worden allerlei slimme gadgets gebruikt om je huis te laten draaien zonder dat je er constant aan hoeft te denken. Dit geldt binnen en buiten het huis. We hebben zoveel handige technologieën die ons leven gemakkelijker maken, dus waarom zouden we die niet gebruiken in ons huis? Steeds meer mensen kiezen ervoor om al die snufjes toe te passen zodat ze hun huis moeiteloos kunnen bedienen.

  Slimme bediening

  In een smart home moet je alles vanaf één plek kunnen bedienen. Met een slimme hub zoals de Homey Pro of Fibaro Home Center, kun je al je apparaten en systemen in huis samenbrengen en automatiseren. Dit betekent dat je met één druk op de knop of zelfs met je stem via digitale assistenten zoals Google Assistant of Amazon Alexa de verlichting, thermostaten en beveiligingscamera's kunt bedienen.

  Beveiligingssystemen

  Veiligheid is topprioriteit in een smart home, dus je hebt ook beveiligingssystemen nodig. Dat betekent niet alleen slimme camera's die je huis in de gaten houden en indringers tijdig herkennen, maar ook sensoren die beweging waarnemen en deuren automatisch op slot doen. All-in-one alarmsystemen zijn makkelijk te installeren en hebben een heleboel functies die je enorm veel gemoedsrust bieden. Wanneer je een smartphone met sim only maandelijks opzegbaar abonnement hebt, kun je zelf vanuit de telefoon kijken wie er voor de deur staat. Hoe fijn is dat?

  Energie besparende producten

  Een smart home kan ook energie besparen en je woning duurzaam maken.  Dat betekent bijvoorbeeld slimme thermostaten die je energieverbruik optimaliseren, zonnepanelen die groene energie opwekken en zelfs apparaten die met elkaar communiceren om minder energie te gebruiken. Je kunt met deze slimme oplossingen niet alleen geld besparen, maar ook meehelpen aan een schonere toekomst.

  Slimme apparaten voor comfort

  In een smart home zijn er ook handige extra's die het leven elke dag een stukje makkelijker maken. Neem bijvoorbeeld verlichting zoals Philips Hue, die je met een app of zelfs met je stem kunt bedienen. En wat dacht je van de nieuwste snufjes voor in de badkamer, zoals douchekoppen met LED-lampjes die je laten zien hoe warm het water is? Dat zorgt allemaal voor extra comfort en gemak thuis.

  Automatisering in de tuin

  Laten we de buitenruimte niet vergeten als we het hebben over een smart home. Denk aan robotmaaiers die het gazon netjes houden, slimme sproeisystemen die watergebruik optimaliseren, en zelfs sensoren die de gezondheid van de planten in de gaten houden. Al deze snufjes maken deel uit van een slim smart home-systeem. Hiermee kunnen bewoners hun buitenruimte handig beheren en meer tijd doorbrengen aan de leuke dingen. Heb jij al een smart home?

   

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen