Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rosanna de Man - Dinsdag 16 Mei 2020

    Wat kan een Google Nest Learning Thermostat nu eigenlijk?

    De Nest Thermostat wordt steeds verder ontwikkeld. Er is al een derde generatie Nest Learning Thermostat. De laatste versie ziet er gelikt uit en is gestroomlijnd en slank. Het is mogelijk om de boiler met deze slimme thermostaat aan te sturen. Ook helpt het om energie te besparen met de OpenTherm techniek. Het is ideaal om zo geld te besparen.  

    Geld besparen met de Google Nest Learning Thermostat

    De thermostaat is het apparaat wat bepaalt hoe hoog de energierekening is. Het is het apparaat wat je helpt om energie en dus geld te besparen. Sinds 2011 heeft de slimme Google Nest Thermostat meer dan vier miljard kilowattuur aan energie helpen te besparen. Natuurlijk is dit van iedereen over de hele wereld die er gebruik van maakt en niet alleen in Nederland. De slimme thermostaat helpt je met het besparen van energie door de temperatuur in de woning te leren. Hij weet precies wanneer je weggaat en weer terugkomt. Hierdoor weet het ook precies op tijd om de verwarming wat lager en hoger te zetten. De slimme thermostaat weet zelfs op welke plekken het meer tocht om de woning er wat warmer te maken. 

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    De functies van de slimme thermostaat: auto‐ schema

    Deze functie zet de verwarming automatisch hoger of lager op de afgesproken tijden. Het is een schema voor de thermostaat. Wanneer de slimme thermostaat van Google merkt dat je er niet bent zet het de temperatuur automatisch wat lager. Hij kan de boiler zelfs uitzetten als je er een tijdje niet bent. Met de OpenTherm techniek kan de Google Nest Thermostaat zelfs de HR ketel aansturen. Hierdoor is het mogelijk om nog meer energie en geld te besparen. 

    Op afstand alles bedienen 

    Het is mogelijk om op afstand de boiler en de verwarming aan te sturen. Het maakt niet uit waar je bent in de wereld. Met een mobiel, laptop of tablet is het mogelijk om de Google Nest Thermostat aan te sturen. Het is ook mogelijk om alles op afstand te monitoren.
     

    Gemakkelijk en mooi! 

    De nieuwste Google Nest Thermostat hoef je niet meer aan de muur te maken. Het is mogelijk om hem op tafel te zetten of op een boekenplank in de kamer. Het ziet er zeer mooi en elegant uit waardoor je volop kunt genieten van het slimme apparaat. Alle updates gaan trouwens eenvoudig via de wifi verbinding. 

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen