Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk - Vrijdag 19 Juli 2021

    Wat is NFC en hoe werkt het?

    Heb jij onlangs de term NFC voorbij zien komen? Vraag jij je af; "Wat is NFC en hoe werkt dat?". Dan hebben wij bij Smartbright.nl het antwoord in dit artikel kant-en-klaar voor je geformuleerd. Wel zo makkelijk!

     

    Wat is NFC? Near Field Communication!

    NFC is een manier om contactloos gegevens, ook wel data genoemd, uit te wisselen tussen verschillende apparaten. Ben jij bekend met het fenomeen Bluetooth? Dan kun je NFC hier in de basis redelijk mee vergelijken. In principe is NFC hetzelfde als Bluetooth, maar dan met een kleiner bereik.

     

    Wat is NFC?

     

    Betalen met NFC?

    Een van de manieren waarop we NFC tegenwoordig veel gebruiken is het contactloos betalen in een winkel. Ga jij pinnen? Dan is het niet meer noodzakelijk om de pinpas in het apparaat te steken of op de ouderwetse manier door het apparaat te swipen. Hou eenvoudig de pinpas vlakbij het pinapparaat en dit zal werken. Dit is te danken aan de NFC-chip in de pinpas of creditcard. Overigens is het tegenwoordig ook mogelijk om contactloos te betalen met de smartphone. Ook dit is NFC-technologie.

     

    Advies NFC van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen