Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Freek - Vrijdag 20 Juni 2021

    Wat is een B22 lamp precies?

    De B22 lamp is wellicht een lamp die je weleens voorbij hebt zien komen, maar wat is dit voor een lamp en waarom is dit niet een naam die je enorm vaak voorbij ziet komen? Je leest het allemaal in deze blog!

     

    Waar komt de B vandaan in de naam B22 lamp?

    De B22 LED lamp heeft een Franse fitting. Dee fitting/lamp wordt ook wel de "culot à baïonnette" of "douille à baïonnette" genoemd. Het is een fitting welke tegenwoordig niet veel meer gebruikt wordt in de productie van slimme verlichting, maar ook niet meer in die van verlichting in het algemeen. Je ziet de fitting vooral bij de oudere bajonetkoppelingen. Ook in voertuigen en bij zaklantaarns is deze fitting nog steeds te vinden. De bajonetaansluitingen worden met de letter B aangeduid. Deze aansluitingen zijn over het algemeen veel beter bestand tegen trillingen, vandaar dat deze ook in bepaalde branches worden gebruikt.

     

    Waarvoor staat de 22 in de naam B22 lamp?

    Waar de B uit de naam dus vooral duidt op een manier van verbinding tussen lamp en armatuur staat er naast deze letter ook nog een getal. Dit getal doelt altijd op de diameter behorend bij deze fitting. 

     

    Wat zijn de voordelen van een slimme B22 lamp?

    Wil je energie besparen? Dan is een smart LED-lamp hoogstwaarschijnlijk de allerbeste oplossing! LED-verlichting is ontzettend zuinig en gaat een lange tijd mee. Bovendien kun je een smart LED-lamp zodanig instellen dat hij alleen aan is wanneer het nodig is. Vergeet je de lampen uit te zetten? Dan schakel je de lampen eenvoudig op afstand uit, bijvoorbeeld met je smartphone. Dat zijn slechts een aantal van de voordelen die een smart LED-lamp met zich meebrengt. 

     

    Advies op maat van dé specialist

    Heb je advies nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We willen graag een advies op maat geven om je zo te helpen om de juiste keuzes te maken. Door de grote keuze is het verstandig om het advies van een specialist in te winnen. Zo koop je direct de juiste lamp en kun je er snel en slim gebruik van maken.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen