Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk - Zaterdag 25 Juni 2021

    Waarom is een slimme radiatorknop slim?

    Niet iedereen koopt elke dag een radiatorknop en dan moet er ook nog een keuze gemaakt worden tussen een 'gewone' en een 'slimme'. Maar wat maakt een slimme radiatorknop, ook wel een slimme radiatorthermostaat genoemd, nu eigenlijk zo slim? Je leest het in deze blog!

     

    Communicatie

    Eén van de aspecten die een slimme radiatorknop slim maken zijn de manieren van communiceren die de radiatorknop zich eigen heeft gemaakt. De knop is in staat om te communiceren met andere apparaten en apps waardoor schema's en scenes lang niet meer zo ingewikkeld hoeven te zijn.

     

    Geo-fencing

    Geo-fencing is de naam van de technologie die het voor radiatorknoppen mogelijk maakt om nóg een stuk slimmer te worden. Door gebruik van dit stukje tech kunnen de slimme radiatorknoppen namelijk aan de locatie van de smartphone zien of iemand thuis is of niet en dus ook of er verwarmt moet worden of niet. Wel zo makkelijk en dus geen onnodige stookkosten meer!

     

    Temperatuur bijhouden

    De titel van deze alinea lijkt wellicht heel erg logisch, maar deze eigenschap van slimme radiatorknoppen zorgt wel voor een hele hoop gemak. De smart radiatorknoppen kunnen in veel gevallen namelijk ook plotselinge temperatuurverschillen opmerken en hier over rapporteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het open laten staan van een raam of deur waardoor warmte verloren gaat.

     

    Advies op maat van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen