Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk van der Spek - Dinsdag 25 September 2020

    Waarom ook jij een luchtreiniger in huis wilt hebben

    De winter staat voor de deur. De ramen gaan dicht en de verwarming gaat aan. We kunnen het ons in de zomer niet voorstellen tot de eerste koude dagen van het jaar starten. De kaarsjes gaan aan, de gezelligheid en de warmte komt in huis. Je pakt je winterdekbed er weer bij of een extra deken. Het is belangrijk om te zorgen voor extra ventilatie. Het is vervelend als het niet zo lekker ruikt in huis. Ook is het niet prettig als de luchtkwaliteit slecht is. Het kookvocht en ook het vocht van het douchen blijft langer in huis. Het is slim om na te denken over een luchtreiniger. Hiermee kun je zorgen voor een aangenaam en gezond klimaat in je woning.

    Gezonder wonen

    Het is ook belangrijk om stil te staan bij het feit dat je meer in je woning bent dan buiten. Je gaat niet meer buiten lunchen of een boek lezen. Ook de kinderen zijn meer binnen. Hierdoor is het nog belangrijker om de woning goed en leefbaar te houden. Het hele jaar door ventileren is belangrijk. Wanneer het winter is, is het echter een stuk kouder. We snappen dat je dan de ramen niet wagenwijd open laat staan. Ook de kachel kan aan staan, er branden meer kaarsen en daardoor is er minder frisse lucht in huis. Planten zorgen voor extra frisse lucht. Echter het is geen optimale frisse lucht. Het is geen zuivere lucht. Woningen worden teveel en te goed geïsoleerd vandaag de dag. Het is daarom belangrijk om net iets extra’s te doen.

    Wat doet een luchtreiniger?

    Het is belangrijk om schone lucht te hebben in je huis. Zeker als je last hebt van hooikoorts, astma of ademhalingsproblemen. Oudere mensen, zwangere vrouwen en ook kinderen hebben vaak het meeste last van vervuilde lucht. Een luchtreiniger haalt de stof, fijnstof en ook andere schadelijke deeltjes uit de lucht. Denk hierbij aan pollen, bacteriën, schimmels, tabaksrook en ook de huisstofmijt. Wanneer je dieren in huis hebt is het goed om extra maatregelen te treffen. Wanneer je een schone lucht hebt in huis is het ook mogelijk om gezondheidsklachten te krijgen. Er zijn verschillende luchtreinigers en ze zijn tegenwoordig ook steeds vaker via een app op je smartphone te bedienen. Het is ideaal om hier gebruik van te maken. Een slimme luchtreiniger past zeker in een slimme woning.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen