Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Rachel de Weerd - Zaterdag 24 Mei 2020

  Waar moet je op letten bij het kopen van een slimme stekker

  Het vinden van een goede slimme stekker is lastiger dan je denkt. Dit komt ten eerste door het grote aanbod wat op het internet te vinden is. Hierdoor kan men door de bomen het bos niet meer zien wat kan resulteren in slechte aankopen. In deze blog zal je leren waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe slimme stekker. Houdt er rekening mee dat de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan waardoor de slimme stekker altijd verbeterd kan worden. Deze blog richt zich echter op de algemene tips om gedateerde tekst te voorkomen.

  Wat kan een slimme stekker?

  De slimme stekker biedt veel mogelijkheden voor een stekkerdoos. Het zijn er heel wat maar hier zullen er nu vier behandeld worden die de meeste toegevoegde waarde hebben. Ten eerste biedt de slimme stekker de mogelijkheid om een schema in te stellen op basis van tijd. Op deze manier kan je gemakkelijk de belichting in huis regelen zonder ooit een knop aan te raken. Dit is bijvoorbeeld hartstikke handig wanneer je op vakantie bent en er elke avond toch even de lichten aanspringen om de inbrekers te voorkomen. Deze mooie truc brengt ons meteen bij het volgende punt. Het is namelijk mogelijk om de slimme stekker aan te sluiten op het alarm. Wanneer deze dan afgaat zullen alle lampen aanspringen in het huis en daarbij ook de buurt waarschuwen.

  De slimme stekker biedt tevens de mogelijkheid om elke lamp te combineren met een bewegingsmelder. Zo kan je lampen die voorheen moeilijk te bereiken waren gemakkelijk aan- en uitzetten met een hand omdraai! Dit zal flink wat gevloek en gekruip voorkomen! 

  Denk ook aan het milieu

  Een van de meest belangrijke functies van de slimme stekker is de mogelijkheid om het verbruik per apparaat te meten. HIerdoor kan je gemakkelijk en snel inzien wie wat verbruikt en wanneer. Zo kan het zijn dat de oude computer boven gewoon nog aangesloten zit op het netwerk en toch maandelijks wat energie verbruikt. Bij het kiezen van de juiste slimme stekker is het belangrijk om eerst onderzoek te doen op het internet. Sommige merken van slimme stekkers sluiten makkelijker aan bij producten met hetzelfde merk maar in principe is dit geen spelbreker. Gebruik het internet om goed recensies van producten te vergelijken en vervolgens ook de prijzen.

  Veel andere mogelijkheden met een smart home

  Ben jij er aan toe om een volgende stap te zetten en verder te gaan dan het gebruik van een slimme stekker? Dan is het zaak om na te gaan welke smart home producten jij nodig hebt voor het nog slimmer maken van je huis. Bij SmartBright.nl hebben wij gelukkig een groot assortiment met enkel de beste producten van hun soort. Ben jij op zoek naar slimme verlichtingslimme speakers of vormen van klimaatbeheersing? Wij hebben het! Gemakkelijk zoeken en vinden dus!

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen