Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lisa - Maandag 25 Juni 2021

    De voordelen van een video deurbel

    Ben jij op zoek naar een video deurbel voor in jouw (toekomstige) slimme huis? Dan ben jij bij Smartbright.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment tegen scherpen prijzen is Smartbright.nl dé specialist. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een video deurbel? Je leest het hier!

     

    Nooit meer iemand mislopen

    Het grootste voordeel van een video deurbel is dat deze deurbellen vaak ook worden geproduceerd met bepaalde slimme functionaliteiten. Hierdoor is het mogelijk om de beelden van de video deurbel te ontvangen op jouw smartphone. Belt er iemand aan en ben je niet thuis? Dan krijg je hiervan melding op je smartphone. Op deze manier is het dus vrijwel onmogelijk om iemand mis te lopen bij jou aan de deur. Ideaal voor wanneer een bezorger een pakketje komt leveren bijvoorbeeld.

     

    Koppelen aan andere slimme apparaten

    Wanneer er slimme functionaliteiten zijn bij de video deurbel is het hiermee vaak ook mogelijk om deze slimme functies te koppelen aan andere slimme apparaten. Belt iemand aan bij de voordeur? Dan is het bijvoorbeeld mogelijk om, wanneer het donker is, de verlichting aan te laten springen. De mogelijkheden hiermee zijn natuurlijk eindeloos.

     

    Gevoel van veiligheid

    Naast de handige functies en eerder genoemde voordelen is het natuurlijk ook een gevoel van veiligheid wanneer jij weet dat er een camera is die de voordeur constant in de gaten houdt.

     

    Advies op maat van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen