Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jim van der Velden - Vrijdag 26 December 2021

    De voordelen van een slimme babyfoon

    Niet iedereen koopt elke dag een slimme babyfoon en daarom voelde wij, van Smartbright.nl, ons geroepen om eens te duiken in de voordelen die bij die slimme babyfoon komen kijken. Wat zijn nu eigenlijk écht de voordelen van een slimme babyfoon en wat kan je ermee? Je leest het hier!

     

    Handmatig of op afstand camera draaien

    Staat de camera net niet goed op de kleine gericht? Dan is het met een deel van de slimme babyfoons mogelijk op afstand de camera goed te draaien. Is dit niet op afstand mogelijk via bijvoorbeeld je smartphone? Dan hebben de meeste babyfoons wel de mogelijkheid om dit met de hand te draaien en te richten.

     

    Nooit meer een beweging of geluidje missen

    Slimme babyfoons hebben de toffe functie dat het mogelijk is om notificaties te ontvangen wanneer er bijvoorbeeld beweging plaatsvindt voor de camera of wanneer er geluid te horen is in de ruimte waar de babyfoon zich in bevindt. De notificatie kan worden gestuurd naar het beeldscherm dat bij de slimme babyfoon zit, maar in sommige gevallen ook naar je smartphone of tablet. Ideaal!

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Slaapliedjes afspelen

    Niet een hele spannende functie, maar in sommige gevallen is het bij slimme babyfoons mogelijk om een specifiek slaapliedje af te spelen voor de kleine. Is er een liedje waar de kleine rustig van wordt of misschien zelfs van in slaap valt? Speel deze dan eenvoudig, en op afstand, af op de slimme babyfoon.

     

    Communiceren via de babyfoon

    Waar de babyfoon ook muziek kan afspelen is het in specifieke gevallen ook mogelijk om via de babyfoon, op afstand, tegen de kleine te praten. Veel kinderen worden rustig van de stem van hun ouders en zo kun ook jij je kind dus in slaap praten terwijl je niet in de kamer aanwezig bent.

     

    Advies van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen