Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dirk van der Spek - Donderdag 21 Juli 2020

  Voor- en nadelen Google Nest Mini

  Er zijn volop voordelen te noemen over de Google Nest Mini. De tweede versie is nog beter geworden dan de eerste. De Google Nest Mini 2 is gemakkelijker op te hangen door de koppeling. Het geluid is daarnaast ook een stuk beter. De Google Nest Mini 2 is beter te horen. Ook is het nu beter en gemakkelijker te bedienen. De nieuwere versie gaat daarnaast langer mee, doordat het duurzamer is ontwikkeld. De bediening is eenvoudig te hanteren en ook kun je heel snel muziek afspelen. Het volume is aan te passen met je handen als je in de buurt van de Google Nest mini bent. Er lichten zelfs Led lampjes op. Wanneer het wat rumoerig is in huis dan zal de Google Nest Mini vanzelf het volume aanpassen. De muziek, het nieuws en de assistent zijn dan goed te horen. De tweede versie is überhaupt beter te verstaan dan de eerste. 

  Gerecycled plastic

  Het is nu zo dat de tweede Google Nest Mini voor maar liefst 35 procent uit gerecycled plastic bestaat. Het is dus ook beter voor het milieu geworden. Daarnaast zijn er tal van nieuwe functies. Zo is het ook als intercom te gebruiken. Je kunt dan de kinderen in de slaapkamer wakker maken of je partner vertellen dat het ontbijt klaar staat. De slimme speaker biedt nog veel meer. Daarnaast is de prijs zeer aantrekkelijk. De Google Speaker Mini is voor nog geen zestig euro te kopen. Het is zeker waar voor je geld wat je dan koopt. Overigens is de speaker bij Smartbright.nl vaak nog scherper geprijsd!

  Hoe is de Google Nest Mini te gebruiken?

  Wanneer je een Google Nest Mini wilt gaan kopen zul je jezelf afvragen wat er allemaal nodig is om hem te gebruiken. Het beste is natuurlijk dat de meeste functies te beheren zijn met je eigen stem. Er zijn ook schermfuncties. Het is heel handig om het volume aan te passen. Je start ieder commando met: "Hey Google" of met "Oké Google". Hierna komt de stem opdracht welke de Google Nest Mini begrijpt. Je kunt hierna muziek afspelen, Ook kun je naar een radiozender gaan. Wil je weten hoe druk het is onderweg? Dan kun je hier ook om vragen. Het is handig als je het woon werkverkeer wilt nagaan. Je kunt dan nog een andere route nemen richting je werk. Ook kun je de slimme lampen aan doen met je stem. Het is ideaal. Daarnaast kun je ook apparaten bedienen en de kamer wat warmer maken, de sproeiers buiten aanzetten of het zonnescherm bedienen. Wanneer je een keer een Google Nest Mini hebt zul je niet meer zonder kunnen leven.

  Periode voor gewenning

  Er is vaak een korte periode om de Google Nest Mini aan je stem te laten wennen. Wanneer dit allemaal goed is afgestemd kun je er zorgeloos en lang van genieten. Het is heerlijk om voor een lange tijd gebruik te maken van de Google Nest Mini. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen