Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rosanne de Man - Dinsdag 19 Mei 2020

    Tips voor het kopen van een slimme babyfoon

    Het is ideaal om gebruik te maken van een babyfoon. Je kunt horen wanneer de baby aan het huilen is en er snel naartoe gaan. We zien tegenwoordig een omslag van de normale babyfoon naar een slimme babyfoon. Het maakt het mogelijk om mee te kijken in de babykamer op de smartphone of tablet. Er zijn zelfs slimme babyfoons waarbij het mogelijk is om met de baby te praten. Je kunt een slaapliedje zingen op afstand om de baby in slaap te wiegen. Het biedt zoveel voordelen! 

    Er is volop keuze

    Misschien heb je nog nooit gehoord van een slimme babyfoon. Wanneer je dan gaat kijken naar de verschillende mogelijkheden dan kun je best overdonderd worden. Er is een ruime keuze van modellen met en zonder camera, microfoon en mogelijkheid om slaapliedjes mee af tes pelen. Motorola, Alecto en Luvion zijn een paar merken die ver zijn met hun ontwikkelingen. 

    Tips bij het kopen van een slimme babyfoon 

    Kies voor een slimme babyfoon met camera en microfoon. Het is zo mogelijk om er optimaal gebruik van te maken. Natuurlijk moet er ook een goede app zijn voor op het mobiele toestel. Let wel op de privacy en de beveiliging. Je wilt natuurlijk niet dat de hele buurt kan meekijken met de opnames van de baby. Kijk welke data er gedeeld wordt in de cloud en met wie. Zeker bij de goedkopere modellen is het belangrijk om hierop te letten. Daarnaast is de camerakwaliteit van groot belang. Het is belangrijk om ook in het donker de baby goed te kunnen zien. Daarnaast is het essentieel dat de app ook past bij het besturingssysteem van jouw smartphone. 

    De voordelen van een slimme babyfoon

    Het is mogelijk om met een slimme babyfoon even naar de buren te gaan. Ook daar kun je zien of de baby nog lekker slaapt. Wordt de baby wakker dan kun je eerst liedjes gaan zingen of even praten met de baby. Werkt het niet? Dan loop je naar huis om later weer terug te gaan voor het tweede kopje koffie. Ook is het ideaal voor mensen met een babysitter of nanny. Ze kunnen dan toch genieten van hun slapende baby. Het geeft een prettig gevoel, aangezien je zo mee kunt kijken in de babykamer. Natuurlijk zijn er ook de normale voordelen om de baby te horen huilen als je zelf beneden bent. 

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen