Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Rosanne de Man - Dinsdag 21 Mei 2020

   Tips voor het kopen van een slimme babyfoon

   Het is ideaal om gebruik te maken van een babyfoon. Je kunt horen wanneer de baby aan het huilen is en er snel naartoe gaan. We zien tegenwoordig een omslag van de normale babyfoon naar een slimme babyfoon. Het maakt het mogelijk om mee te kijken in de babykamer op de smartphone of tablet. Er zijn zelfs slimme babyfoons waarbij het mogelijk is om met de baby te praten. Je kunt een slaapliedje zingen op afstand om de baby in slaap te wiegen. Het biedt zoveel voordelen! 

   Er is volop keuze

   Misschien heb je nog nooit gehoord van een slimme babyfoon. Wanneer je dan gaat kijken naar de verschillende mogelijkheden dan kun je best overdonderd worden. Er is een ruime keuze van modellen met en zonder camera, microfoon en mogelijkheid om slaapliedjes mee af tes pelen. Motorola, Alecto en Luvion zijn een paar merken die ver zijn met hun ontwikkelingen. 

   Tips bij het kopen van een slimme babyfoon 

   Kies voor een slimme babyfoon met camera en microfoon. Het is zo mogelijk om er optimaal gebruik van te maken. Natuurlijk moet er ook een goede app zijn voor op het mobiele toestel. Let wel op de privacy en de beveiliging. Je wilt natuurlijk niet dat de hele buurt kan meekijken met de opnames van de baby. Kijk welke data er gedeeld wordt in de cloud en met wie. Zeker bij de goedkopere modellen is het belangrijk om hierop te letten. Daarnaast is de camerakwaliteit van groot belang. Het is belangrijk om ook in het donker de baby goed te kunnen zien. Daarnaast is het essentieel dat de app ook past bij het besturingssysteem van jouw smartphone. 

   De voordelen van een slimme babyfoon

   Het is mogelijk om met een slimme babyfoon even naar de buren te gaan. Ook daar kun je zien of de baby nog lekker slaapt. Wordt de baby wakker dan kun je eerst liedjes gaan zingen of even praten met de baby. Werkt het niet? Dan loop je naar huis om later weer terug te gaan voor het tweede kopje koffie. Ook is het ideaal voor mensen met een babysitter of nanny. Ze kunnen dan toch genieten van hun slapende baby. Het geeft een prettig gevoel, aangezien je zo mee kunt kijken in de babykamer. Natuurlijk zijn er ook de normale voordelen om de baby te horen huilen als je zelf beneden bent. 

   Haal meer uit jouw smart home

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »