Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lisa - Maandag 20 Augustus 2021

    Tips voor een schonere lucht in huis

    Er zijn verschillende manieren waarop je schonere lucht in huis kunt halen. Dat is ook nodig omdat we in huis koken, huisdieren hebben, met meerdere mensen wonen en soms ook nog wordt gerookt. Daarom lees je hier de beste tips, wat jij kunt doen voor schonere lucht in huis.

     

    Laat je woning voldoende ventileren

    Een woning vaker laten ventileren is een goede manier om schonere lucht in huis te halen. Maar dat is vaak ook afhankelijk van waar je woont. In een drukke stad of langs een straat vol verkeer is de lucht natuurlijk ook niet heel schoon. In dat geval kun je beter voor andere manieren van ventileren kiezen. Je woning voldoende ventileren wordt trouwens ook door de overheid geadviseerd wegens corona.

     

    Kies voor zuiverende planten

    Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zuiverende planten. Deze zorgen voor schonere lucht en staan nog gezellig ook. In een gemiddelde woonkamer zou je ongeveer 10 planten nodig hebben. Een beetje afhankelijk van het soort planten natuurlijk.

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Plaats een kwaliteit luchtreiniger

    Een luchtreiniger helpt om de luchtkwaliteit te verbeteren. Er zijn verschillende soorten te koop. Sommige zijn zelfs in staat om stoffen waarvoor je allergisch kunt zijn uit de lucht te halen. Een groot voordeel want huis zit je gelijk een stuk beter in je vel. Er zijn veel reinigers van diverse merken. Je kunt overigens ook kiezen de aircooler modellen van Dyson waarin een luchtreiniger is ingebouwd. Aircoolers van het merk Dyson zijn erg goed, maar ook prijzig. Gelukkig vind je hier een kortingscode voor Dyson.

     

    Een geurkaars branden

    Een geurkaars branden kan helpen om vervelende geuren uit huis te bannen. Het maakt de luchtkwaliteit natuurlijk niet veel beter. Daarover kunnen we het eens zijn. Maar als er minder geuren zijn verbeterd dit natuurlijk ook al heel veel.

     

    Verbeter de luchtvochtigheid

    In veel woningen is de lucht door een te goede isolatie te droog of juist te vochtig. Het is goed om hiernaar te kijken. Door de luchtvochtigheid weer op peil te brengen zorg je er namelijk voor dat de lucht ook schoner is en er veel minder gehoest zal worden. Een goede luchtvochtigheid ligt tussen de 40 en 60 procent.

     

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen