Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jim van der Velden - Maandag 26 Oktober 2020

    Stappenplan: Marmitek Smart Me Glow slimme lampen installeren in de Smart Me-app

    Heb jij de door jou bestelde Marmitek Smart Me Glow lampen binnen gekregen? Dan kan je aan de slag met het koppelen van deze lampen in de Smart Me-app. Hoe je dit precies doet? Daarvoor hebben wij, van Smartbright.nl in samenwerking met onze partners bij Marmitek, een zo duidelijk mogelijk stappenplan geschreven. Wel zo makkelijk als jij zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe slimme lampen toch!? Ohja, het geschreven stappen is geschikt voor de volgende lampen van Marmitek;

     

     

    Stappenplan: Koppelen Marmitek Glow slimme lampen in Smart Me-app

     

    Stappenplan: Koppelen Marmitek Glow slimme lampen in Smart Me-app

    Wil jij jouw smart led lampen koppen in de Marmitek Smart Me-app? Dan dien je onderstaande stappen te doorlopen. Heb jij hierover vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.

     

    Stappenplan

    1. Download en op en de Marmitek Smart Me-app.
    2. Druk rechtsboven op het "+" icoontje.
    3. Selecteer de tab "lights" of "lampen" en selecteer de lamp die jij wilt gaan koppelen.
    4. Als het goed is gaat de betreffende lamp nu knipperen. Is dit het geval? Bevestig dan in de app dat je slimme lamp is gaan knipperen.
    5. Bevestig dat je smartphone is verbonden met het juiste netwerk (Wi-Fi).
    6. De lamp wordt nu toegevoegd aan de app. 
    7. Verander, wanneer gewenst, de naam van de lamp en voeg deze toe aan een kamer of ruimte.
    8. De lamp is nu gekoppeld en je kunt aan de slag met de persoonlijke voorkeuren en instellingen voor deze specifieke lamp, kamer of ruimte.
    9. Heb jij vragen over het koppelen van jouw Marmitek Smart Me lamp? Stel deze dan gerust aan onze specialist (dit doet u hier). Door onze goede samenwerking met Marmitek kunnen wij elk vraagstuk voor u oppakken.

     

    Stappenplan niet helemaal duidelijk? Bekijk de video!

    Om het je nog even ietsje duidelijker te maken hebben onze vrienden bij Marmitek een duidelijke instructievideo gemaakt over hoe de Marmitek Smart Me Glow MI, Glow LI, Glow XLI en Glow XXLI te koppelen zijn aan de daarvoor bestemde app. Een duidelijk overzicht waarin je stap voor stap door alle belangrijke stappen wordt geleid. Ideaal toch!?

     

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen