Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jorik van der Heide - Donderdag 18 Oktober 2021

    Sonos koppelen aan TV? Zo doe je dat!

    Ben jij van plan een echte thuisbioscoop-gevoel te realiseren? Dan is het koppelen van die gloednieuwe Sonos speakers aan de nieuwe enorme televisie natuurlijk een must. Lees hier hoe jij Sonos speakers koppelt aan je tv.

     

    Waarom Sonos koppelen aan de TV?

    Het koppelen van de verschillende Sonos speakers aan de smart TV zorgt ervoor dat het geluid van de telvisie nóg beter gaat klinken en dat jij nog beter kan verdwijnen in die spannende film of die verslavende serie op Netflix. Overigens zou het ook echt zonde zijn om Sonos speakers in huis te hebben en hiervan geen gebruik te maken. Genoeg reden om de Sonos te koppelen aan de TV!

     

    Welke Sonos speakers kan ik koppelen?

    Sonos is inmiddels niet meer die nieuweling op de audio-markt die een enkele box heeft geïntroduceerd. Nee, er zijn vele verschillende soorten speakers op de markt en deze koppel jij niet allemaal op dezelfde manier aan de televisie. In de tekst hieronder hebben wij de verschillende manieren van koppelen uitgesplitst op het soort speaker. Het kan natuurlijk voorkomen dat wij voor jouw specifieke Sonos speaker nóg geen uitleg hebben geschreven. Is dit het geval? Laat dit dan even weten in de comments. Dan gaan wij er zo spoedig mogelijk mee aan de slag.

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Sonos One, Sonos One SL en Sonos Move koppelen aan TV

    Voor de in de titel van deze alinea al even genoemde speakers, namelijk de Sonos One series of de Sonos Move, is het noodzakelijk om gebruik te maken van een soundbar. Heb je geen soundbar aan de TV gekoppeld? Dan is het helaas ook niet mogelijk om deze speakers van Sonos aan je televisie te koppelen.

     

    Sonos Play:5 en Sonos Five koppelen aan TV

    Heb jij een Sonos Play:5 of een Sonos Five op het oog (of al in huis) en wil je deze grote jongens verbinden met jouw televisie? Dan moet dit geen enkel probleem op gaan leveren. Deze speakers zijn namelijk te koppelen op 'de ouderwetse' manier. Met een speciale jack plug aan de achterkant van de televisie wel te verstaan. Over het algemeen kan dit op vrijwel elke tv.

     

    Sonos Arc en Sonos Beam koppelen aan TV

    Heb jij een Sonos Beam of een Sonos Arc in huis? Dan kan je deze op de, op dit moment, meest gangbare manier koppelen aan de tv. Hoe? Met een HDMI-aansluiting. Makkie dus!

     

    Advies van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen