Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 26 Mei 2023

    Smart hoeft niet altijd duur te zijn

    Wil je graag slimme apparaten en technologieën gebruiken om je huis te automatiseren en wil je niet al te veel geld uitgeven? Dan is het een goed idee om eens te kijken naar refurbished elektronica. Wij vertellen je daar graag meer over. 

    Je eigen huis smart maken

    Er zijn verschillende redenen waarom je je huis smart kunt maken. Ten eerste zorgt het voor meer gemak. Je kunt op afstand de airconditioning, verwarming, verlichting en nog veel meer bedienen. Daarnaast kan het zorgen voor meer energiebesparing. Met behulp van slimme thermostaten en een handige app op je telefoon houdt je alle gekoppelde apparaten goed in de gaten. Met de Homekit op je iPhone kun je alle smart apparaten besturen. Je kunt ook gebruik maken van smart speakers en dit plaatsen in diverse kamers. De populairste spraakassistenten zijn Siri van Apple, Alexa van Amazon en Google Assistent voor Android apparaten. Er zijn zoveel mogelijkheden. Het is aan jou wat je zelf fijn vindt. 

    Waarom kiezen voor refurbished smart producten

    Refurbished is een bekende term in de IT-wereld en wordt steeds bekender bij de consument. Dit is niet zo gek want refurbished is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld een nieuwe robotstofzuiger in de winkel. Maar waar komt de term refurbished vandaan? Refurbished is een engelse term en betekent letterlijk gereviseerd. Refurbished is afgeleid van het werkwoord ‘to refurbish’ wat renoveren of opknappen betekent. Deze producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Ze worden grondig geïnspecteerd, getest en indien nodig gerepareerd, voordat ze weer opnieuw worden aangeboden. Het kopen van een refurbished product kan voor consumenten voordelig zijn. Ben je dus op zoek naar een iPhone 12 voor het bedienen van al je smart apparaten en ben je op zoek naar een goede deal? Kijk dan naar een refurbished iPhone 12. Je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen. 

    Is refurbished net zo goed als nieuw

    Een refurbished product kun je vergelijken met een nieuw product in de winkel. Refurbished producten worden grondig gecontroleerd voordat ze weer opnieuw worden aangeboden. Daarnaast is er vaak sprake van garantie en kun je terecht bij de klantenservice. Bij Refurbished.nl worden alle elektronische apparaten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Zo heb je altijd een goed werkend product en kun je jarenlang genieten van jouw refurbished product. 

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen