Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dirk van der Spek - Donderdag 24 Juni 2020

  Slimme stekker kopen voor buiten? Let dan hier op!

  De slimme stekker voor buiten is zeer populair. Het is mogelijk om met een slimme stekker of smart stekker een apparaat slim te maken. Het is dan mogelijk om alle apparaten via de smartphone aan of uit te zetten. Ook is het mogelijk om een timer toe te voegen. Het is zo mogelijk om rond de klok van acht uur de koffiemachine aan te zetten, de lampen buiten uit te doen bij zonsopkomst of aan als de zon ondergaat. Het is ideaal om hier gebruik van te maken.

  Een slimme stekker in de tuin

  In huis zijn er veel apparaten die met de hulp van een slimme stekker te bedienen zijn. Veel mensen hebben naast een mooie woonkamer ook een leuke tuin. De smart stekker kan hier ook helpen. Ook in de tuin zijn er veel apparaten die te bedienen zijn met een slimme stekker. Denk alleen nog maar aan de verlichting. Het is echter ook uit te bereiden met andere apparaten in de tuin. Waar moet je echter op letten als je een slimme stekker in de tuin wilt gebruiken?

  Belangrijke punten om op te letten;

  Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten wanneer je een slimme stekker buiten wilt gaan gebruiken. Een slimme stekker voor buiten is net wat anders dan een smart stekker in het huis. Er zijn een aantal eigenschappen waar je op moet letten. Laten we snel de tips met je delen.

  Wifi

  Kijk in de eerste plaats of de slimme stekker ook ontvangst heeft van het wifi netwerk in de tuin. Wanneer de afstand tot de router te groot is en het signaal niet sterk genoeg is het niet mogelijk om gebruik te maken van de slimme stekker. Een Wifi Mesh systeem kan helpen om het bereik te verbeteren.

  De IP waarde

  Check de IP waarde van de smart stekker. De IP waarde geeft de mate van bescherming aan. Het eerste cijfer geeft aan of het tegen vaste stoffen kan. Het tweede cijfer laat zien dat het ook tegen vocht kan. Zo betekent IP 44 dat het geschikt is voor in de tuin en spatwaterdicht is.

  De benodigdheden

  Het is belangrijk om een basisstation te hebben en een afstandsbediening. De stekkers kun je ook via een smartphone bedienen. Een basisstation is dan wel belangrijk. Het is dus goed om te kijken of de smart stekker ook samenwerkt met een basisstation.

  De koppelingen

  Het is belangrijk om in een slimme tuin te weten of je de stekkers kunt verbinden met andere apparaten en een smart home systeem. Het is ideaal om de buitenlampen te koppelen met de slimme stekkers.

  Kies voor kwaliteit

  Het is belangrijk om voor kwaliteit te gaan. Het zal op de lange termijn zijn waarde bewijzen. De investering zal je leven een stuk gemakkelijker maken. Het is niet meer nodig om de verlichting aan te doen, de sproei installatie op te starten of een ander apparaat in de tuin te bedienen. De smart stekker doet het allemaal voor je.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen