Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jordy - Donderdag 27 Januari 2024

    Robotstofzuiger kopen? Hier moet je op letten!

    Niemand houdt van schoonmaken, maar als je echt lui bent of simpelweg vaak te druk om schoon te maken bestaan er tegenwoordig een hoop hulpmiddelen om het wat makkelijker voor je te maken. Een robotstofzuiger is hiervan een goed voorbeeld. Met een robotstofzuiger hoef je dat rotklusje niet meer zelf te doen en loop je bovendien niet het risico dat je per ongeluk stukjes vergeet. Ben jij van plan een robotstofzuiger aan te schaffen? Dit zijn de dingen waar je op moet letten!

    Waarvoor gebruik je hem?

    Wat wordt de taak van jouw robotstofzuiger? Ondersteunt hij jou in het stofzuigen of moet hij echt al het werk alleen doen? Als je robotstofzuiger alleen een ondersteunende functie heeft, heb je niet zo’n hele dure nodig. Als hij al het werk alleen moet doen, heb je echt wel een kwalitatief ding nodig. Kijk bij robotstofzuiger vergelijk om te zien welke robotstofzuiger het beste is.

    Welk type vloer heb je?

    Met de meeste vloeren hebben robotstofzuigers niet zo veel moeite. Echter, als jij tapijt hebt liggen of veel vloerkleden, kan dat voor sommige robots een uitdaging zijn. Is dat het geval? Lees je dan goed in voor de aankoop van jouw stofzuiger, zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan.

    Allergieën 

    Een robotstofzuiger blaast lucht uit waardoor stofdeeltjes soms toch weer terug in de kamer kunnen belanden. Als je last hebt van allergieën als huisstofmijt is dat niet heel handig. Die deeltjes zweven dan namelijk door de lucht en dat is extra vervelend. Mensen met allergieën kunnen het beste kiezen voor een robotstofzuiger met een uitblaasfilter.

    Huisdieren

    Haren van huisdieren zijn relatief groot en de zuigmond van een robotstofzuiger is vaak te klein om ook deze mee te nemen. Vervelend, want misschien was dat huisdier wel de hele reden dat je een robotstofzuiger wilde. Mensen met huisdieren kunnen het beste kiezen voor een stofzuiger met ronddraaiende middenborstels. Deze kunnen ook de haren van jouw viervoeter gemakkelijk meenemen in de tocht door jouw huis.

    Grootte van je huis

    Als je geen omkijken naar je huis wilt hebben terwijl jouw stofzuiger het werk doet, zorg dan dat je een robotstofzuiger aanschaft met een lange accuduur. Hoe groter je huis, hoe langer je stofzuiger het vol moet kunnen houden. Voor het gemiddelde huis heeft een robotstofzuiger zo’n 90 minuten nodig. Zorg daarom dat de batterij van jouw stofzuiger dat aan kan.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen