Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Vrijdag 27 Juni 2024

    Ontdek de beste solar tuinverlichting van 2024

    Het kiezen van de juiste tuinverlichting kan een uitdagende taak zijn, vooral als je op zoek bent naar duurzame en energiezuinige opties. Solar tuinverlichting, die werkt op zonne-energie, is de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege de vele voordelen die het biedt. Maar wat maakt nu precies de beste solar tuinverlichting van 2024? Laten we eens kijken naar waar experts naar zoeken bij het selecteren van de beste opties.

    Verschillende soorten verlichting voor in de tuin

    Er zijn verschillende soorten solar lampen die je in je tuin kunt plaatsen. Een populaire keuze is grondverlichting. Deze solar verlichting wordt in de grond geplaatst om vervolgens opritten, paden of tuinperken te verlichten. Er zijn ook solar wandlampen die je aan schuttingen of muren kunt monteren. Wat tegenwoordig ook erg populair is zijn de solar lampen die gemonteerd zitten in parasollen. Op deze manier heb je niet alleen schaduw overdag maar ook sfeerverlichting in de avond. Via www.solarledverlichting.nl  kan je solar lampen kopen die het beste bij jouw tuin passen.

    Belangrijke kenmerken van de beste solar tuinverlichting

    Experts zijn het erover eens dat de beste solar tuinverlichting aan vijf verschillende belangrijke kwaliteitseisen moet voldoen. Ten eerste, het rendement van zonnepanelen. Je hebt twee soorten zonnepanelen. Monokristalijn en polykristalijn. Monokristalijne zonnepanelen zijn duurder dan polykristalijne zonnepanelen maar zijn daarentegen ook efficiënter. De tweede kwaliteitseis is een efficiënte accu met een lange levensduur, zodat er voldoende energie kan worden opgeslagen. De derde kwaliteitseis is een slim batterij-management systeem. Lampen die niet zo’n systeem hebben presteren slechter en gaan minder lang mee. Kwaliteitseis 4 is de LED lichtbron. LED lichtbronnen zijn zuinig en gaan jaren mee. Als laatste eis is er de IP65 afwerking. Deze waarde betekent dat de tuinverlichting goed beschermt is tegen spuitwater. Goedkopere lampen hebben vaak een lagere IP-waarde.

    De kwaliteit van Iplux® Solar Tuinverlichting

    Na uitgebreid onderzoek en testen is de keuze van de expert gevallen op de Iplux® Solar Tuinverlichting. De tuinverlichting van Iplux® voldoet namelijk aan alle kwaliteitseisen. Zo maken ze gebruik van monokristalijne zonnepanelen die een hoog rendement behalen. De accu’s zijn voorzien van de LifePO4 technologie. Deze accu’s hebben een lange levensduur en kunnen meer energie opslaan dan de traditionele accu’s. Iplux® maakt gebruik van een uniek batterij-management systeem. Dit systeem garandeert een jarenlange levensduur en een brandduur van 15 uur bij een volgeladen accu. Ook zijn de solar lampen voorzien van de laatste technologie LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat je tuin op een sfeervolle manier verlicht wordt en dat de verlichting jaren mee kan gaan. Als laatste voldoet de tuinverlichting ook aan de laatste kwaliteitseis, namelijk de IP-waarde. De verlichting van Iplux® heeft een waarde van 65. Dit betekent dat de accu goed beschermd is en dat de verlichting het hele jaar door buiten kan staan. Bekijk hier de best geteste solar tuinverlichting van 2024

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen