Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Freek - Dinsdag 22 Oktober 2020

  Nedis lampen combineren met Philips Hue, kan dat?

  Onlangs kregen wij de vraag of de Nedis slimme lampen kunnen worden gecombineerd met een bestaande Philips Hue situatie. Wij gingen op onderzoek uit en kwamen tot de conclusie dat het ons inderdaad lukt om de Nedis lampen te combineren met Philips Hue. Hoe? Dat lees je in dit artikel.

   

  Waarom Nedis lampen combineren met Philips Hue?

  Om te beginnen is het handig om even wat redenen door te nemen waarom het kan voorkomen dat je Nedis lampen wilt combineren met Philips Hue. Over het algemeen is hiervan de reden vrij eenvoudig; de prijs. Nedis SmartLife lampen zijn over het algemeen een stukje goedkoper dan Philips Hue. Door deze twee te combineren zou ook jij dus een smak geld kunnen besparen. Op deze manier hoef je niet voor elk armatuur een smart lamp specifiek van Philips Hue aan te schaffen.

   

  Aanbieding

  Nedis WIFILC20WTE27 Wi-Fi LED E27 2-Pack

  Twee lampen in één pakket. Snel aan de gang met jouw smart home en lampen gemakkelijk besturen met de app of met je stem. Wat wil je nog meer?

  ✔ Direct aan Wi-Fi koppelen ✔ Geschikt voor Google Home en Amazon Alexa

  €44,89  nu voor €17,24

  Bekijk aanbieding!

   

   

  Hoe Nedis lampen koppelen met Philips Hue?

  Helaas is het niet mogelijk om deze twee merken met elkaar te combineren zonder een extra app te installeren. Een mooi voorbeeld van een app zoals benodigd is de Google Home-app. In onderstaand stappen plan hebben wij zo duidelijk mogelijk geprobeerd de benodigde stappen samen te vatten. Doorloop jij deze stappen en wil het toch niet lukken? Neem dan contact op met onze specialist via deze pagina. Heeft u geen slimme speaker van Google Nest en wenst u de lampen simpelweg te besturen via de app? Dan zijn stap 1 t/m 3 voor u relevant. Heeft u wel een slimme speaker in huis? Dan kunt u alle stappen doorlopen.

   

  Stappenplan

  1. Installeer alle smart home producten (lampen) in hun eigen app. Dus zowel Nedis SmartLife als Philips Hue.
  2. Installeer de Google Home-app. Dit zal uw centrale punt voor besturing worden.
  3. Koppel zowel de Philips Hue-producten als de Nedis SmartLife-producten in de Google Home-app. In principe kunt u vanaf dit moment de lampen al handmatig met Google Home aanzetten, uitschakelen of aanpassen naar wens.
  4. Maak tap-to-runs (scenes) aan in de Nedis app. Dit zijn "knoppen" in de app waarmee je meerdere lampen aan kunt zetten op een gewenste helderheid of kleur (uiteraard afhankelijk van de lamp) met slechts één druk op de knop.
  5. Maak eventueel een routine aan in de Google Home-app. Deze routine zou er zo uit kunnen zien dat, wanneer jij zegt "Hey Google, maak het gezellig", Google Home voor zowel Philips Hue als voor Nedis SmartLife een scene uitvoert. Vervolgens communiceert Google Home met de betreffende apps en voert hij de juiste opdrachten.

   

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen