Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Maandag 29 April 2024

  Minder rompslomp met de boekhouding met rittenregistratie

  Wanneer je voor je bedrijf zakelijke kilometers rijdt of mensen in dienst hebt die voor de zaak op pad gaan, dan moet er een deugdelijke rittenregistratie worden bijgehouden. Deze informatie heb je immers nodig voor het verwerken van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting. Als je slechts incidenteel zakelijk rijdt dan kan dit nog wel handmatig. Maar als het gaat om dagelijkse kilometers dan is het echt handiger om daar een geautomatiseerd systeem voor te gebruiken. Dit kan door een GPS tracker in te bouwen. Die houdt precies bij hoeveel kilometers er zijn gereden en welke locaties daarbij zijn aangedaan.

  Track & Trace van medewerkers

  Een ander voordeel van het monitoren van de kilometers is dat je ook direct ziet waar de auto zich bevindt. Stel dat je servicemonteurs in dienst hebt, dan kun je in één oogopslag zien wie waar zit als er een spoedmelding binnenkomt. Je kunt dan direct een keuze maken welke monteur het beste deze spoedklus kan oppakken en of er daardoor meer moet worden geschoven in de planning voor die dag. Medewerkers kunnen door dit tracking systeem de indruk hebben van ‘Big Brother is watching you’ maar aangezien zij voor het werk op pad zijn is het volkomen logisch dat de werkgever wil weten waar het personeel is en of de planning voor de dag gehaald gaat worden of niet.

  Een deugdelijke rittenregistratie

  Het is heel belangrijk om als bedrijf een deugdelijke rittenregistratie bij te houden. Bij controle door de Belastingdienst moet je immens kunnen aantonen dat alle opgegeven kilometers ook daadwerkelijk zakelijk zijn geweest. De Belastingdienst kan tot minimaal 5 jaar terug informatie opvragen over de gereden zakelijke ritten. Het is dus ook belangrijk om deze informatie te bewaren. Vandaag de dag kan dat gelukkig allemaal digitaal. Het is niet meer nodig om rijen ordners in de kast te hebben staan met bonnetjes van gereden ritten. Door gebruik te maken van geautomatiseerde rittenregistratie kun je de informatie die wordt gevraagd snel terugvinden en aanleveren in het gewenste formaat. Daardoor zal de controle hopelijk vlot en zonder problemen verlopen.

  Informatie over automatische rittenregistratie

  Ben je je aan het oriënteren op een goede en betrouwbare rittenregistratie? Kijk dan ook zeker even op de website van Accredis. Hier vind je informatie over de verschillende mogelijkheden en hoe de systemen werken. Laat je vooral goed informeren zodat je de juiste keuze maakt voor je bedrijf. Je kunt contact opnemen met het bedrijf als je vragen hebt of voor een vrijblijvende product demonstratie. Na de implementatie is er uiteraard ook altijd ondersteuning als er vragen of problemen zijn. De software die wordt gebruikt voor de rittenregistratie en de track & trace van voertuigen wordt regelmatig voorzien van de nodige updates om het systeem veilig en betrouwbaar te houden. Op deze manier weet je zeker dat je altijd beschikt over de juiste informatie.

  Website: http://accredis.nl/

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen